Ödemmi yoksa kilomu aldım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dka

Üye
arkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım ama bu başlık için telrar ediyorum. 1.70 boyunda şuan 52 kiloyum. Fakat 2 gün önce 50,5 olmuştum. Karın bölgem ve bel bölgem vücudumdan bağımsız gibi. Benim değiller sanki. Çok zayıfım ama onlar baya 60kilo bi bayanınki gibi. 2 gün önce spora ara verip birazda 2 gün boyunca bol bol yemek yedim. Yardım edin nedir bu ben ne yapıcam. Şimdiden teşekkürler.

1,70 boy ve 52 kilo bir bayanın ölçülerinin kötü olabileceğini pek düşünemiyorum. 2 gün bol yemek yedim demişsiniz. Öncesinde diyet yapıyor muydunuz ?

Evet diyet ve spor yapıyorum 2 aydır böyle olunca bugün sporu bile isteksiz yaptım.:(

Sent from my iPhone using Tapatalk

1,70 boy ve 52 kilo bir bayanın ölçülerinin kötü olabileceğini pek düşünemiyorum. 2 gün bol yemek yedim demişsiniz. Öncesinde diyet yapıyor muydunuz ?
Diyet ve spor yapıyorum.2 aydır. Karın bölgemde epey sıkılaşmış ve toplanmıştı. Galat iki günde bu hale gelince açıkcası bütün hevesim kaçtı.

2 günde ne kadar yerseniz yiyin dediğiniz kadar kilo alamazsınız. Hile öğünü, hile günü gibi düşünüp diyete kaldığınız yerden devam edin. Benim şuan kilom 65,5 fakat bazen özellikle akşamları tartıldığımda 67-68 görebiliyorum. Hiç ekstra birşey yapmamama rağmen 1-2 gün sonra tekrar 65,5 görüyorum. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence.

2 günde ne kadar yerseniz yiyin dediğiniz kadar kilo alamazsınız. Hile öğünü, hile günü gibi düşünüp diyete kaldığınız yerden devam edin. Benim şuan kilom 65,5 fakat bazen özellikle akşamları tartıldığımda 67-68 görebiliyorum. Hiç ekstra birşey yapmamama rağmen 1-2 gün sonra tekrar 65,5 görüyorum. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence.
Teşekkür ederim bakalım devam edicem..

Back
Yukarı