Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Filmler

Arkadaşlar bu başlık altında mutlaka izleyin dediğiniz filmleri paylaşalım(lütfen sıradan filmleri yazmayalım he ayrıca kendi izlediğimiz filmleri yazalım) böylece kaçırdığımız filmleri izleme imkanı buluruz ayrıca lütfen verilmiş filmleri tekrar vermeyelim...
aslında forumda buna benzer sinema başlıklı bir konu vardı fakat orada tam olarak film tavsiyesi olmadığı için bu başlık altında toplayalım istedim tavsiyelerinizi bekliyorum ilk filmler benden tabi hala izlemeyenler varsa...

- Dövüş Kulübü(sanırım bu forumda bu filmi izemeyen yoktur)
- Esaretin Bedeli
- Yenilmez
- Yedi
- Geçmişin Gölgesinde
- Sevginin Gücü

Genelde bilindik filmler yazdım hala izlemeyenler varsa izlesin diye aklıma geldikçe paylaşıcam paylaşımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Bir kaç film de benden
Guguk Kuşu ( kesinlikle bir an önce izlenmeli :) )
Das experiment
Oldboy
12 Angry Men
Cinderella Man

ve tabiki LOTR serisi (yüzüklerin efendisi)
liste uzar gider bunlar ilk aklıma gelenler.

Son düzenleme:
Kusura bakma şimdi araştırdım sevginin gücü leon demekmiş :) Saçma çevirilerden işte. Hadi American History X i geçmişin gölgesinde diye çevirirlerde Leonu niye çevirirler adamın adı işte. Neyse konuyu dağıtmayayım tekrar kusura bakma.

Yeşil yol---Tom Hanks....
Akıl Oyunları---Russell Crowe

3.filmimde esaretin bedeli ancak ilk mesajda var yazma gereği duymadım...

bu arada konu düşünce bakımından süper olmuş....birazda sosyalleşmek lazım:D

Memento (Akıl Defteri)

21 Gram

Pulp Fiction (Ucuz Roman)

- Geçmişin Gölgesinde
Güzel Filmdir evet :)

Ben öncelikle gençlik komedi tarzında bir film söyliyim, Geyik Muhabbeti (Road Trip) :)
Sonra 70li yılların filmi olan, herkesin beğenmediği, ama beğenenlerin hayran kaldığı bana göre bir baş yapıt olan Otomatik Portakal (A Clockwork Orange)
Vede uyuşturucunun ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatan Bir Rüya İçin Ağıt (Requiem For A Dream)

Şuanda daha fazla gelmiyor aklıma.

Mesajımı editliyerek bir film daha eklemek istedim. O da beni bu spora yönelten vücudun (Mark Wahlberg) başrollerinde oynadığı bir film. Günlük (The Basketball Diaries)

Son düzenleme:
Amerikan Gangster danzel washinton ve Russell Crowe vardı sanırım baya uzun 2 saati geçik bir film ayrıca gerçek bir hikayesi var ben çok beğendim.

Schindlers List (Liam Neeson)
Amistad(Köle Gemisi)(Morgan Freeman, Anthony Hopkins)
Awakenings(Uyanışlar)(Robin Williams, Robert De Niro)(Dikkat Ağlatabilir, yanınızda kız arkadaşınızla izlemeyin)
The Phantom of The Opera(Muzikal)(Gerard Butler) (Umarın ölmeden önce İngilterede Bu müzikali canlı olarak izleyebilirim :))
RocknRolla(Gerard Buttler,Toby Kebbel)(Yıllardır ilk defa bir filme alt yazı indirdim, çok ağır ingiliz aksanı dönüyor filimde :D)

Son düzenleme:
Komedi ve suç filmlerinin kralı olarak düşündüğüm Kapışma (Snatch) Bradd Pitt Ve Jason Statham'ın oynadığı Harika bir film.

moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
Dublör - 3.gün (tres dias) - Evil (şeytana karşı) - Mumya evi (izlemeyen yoktur herhalde) aklıma bunlar geldi evil ve 3.gün kesin izlenmesi lazım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:20 ----------

Dublör - 3.gün (tres dias) - Evil (şeytana karşı) - Mumya evi (izlemeyen yoktur herhalde) aklıma bunlar geldi evil ve 3.gün kesin izlenmesi lazım.

The Good,The Bad And The Ugly,Scarface,Big Lebowski,Cape Fear,Back To The Future serisi,Matrix serisi,Lord Of The Rings serisi. Hepsi bence mükemmel filmler.

Bir kaç tane daha;
- Umudunu Kaybetme
- Kanlı Elmas
- Ben Efsaneyim
- Milyoner
- Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

dövüş kulübü
matrix serisi [ hayatı sorgulamak icin ]
v for vandetta
ben efsaneyim
snatch
legends of the fall