Ön Kol Egzersizleri

Şimdi denedimde topu nasıl sıkıyorsun? tam güçmü uyguladın top içine göçecek kadar. Çok sert ön koldan ziyade avuç içim acımaya başladı. Yoksa stres topu gibi sık bırakmı yapıosun belli bir kuvvette?

Güç uygularcasına,hıncımı çıkarırcasına sıkıyorum.Topu göçertebildiğim kadar sıkıyorum. Böyle daha zevkli oluyor.Bir müddet sonra avuç içim acımaya, ön kolum yanmaya başlıyor.

Anladım avuç içi fazla acıdıda ön kola bi his gelmeden dedim ben mi yanlış yaptım. .el aleti bulabilirsen daha iyi olur düşüncesindeyim hala kolay gelsin :)

Tricepsin alt kısmı gelişmiyor

selamlar, yeni başlık açmak istemedim. sorum triceps ile ilgili. BEnim tricepslerin alt kısımları düz duruyor , yani üst tarafındaki üç başlı kısım güzel şişiyor ama dirsekten yukarı olan kısım dümdüz duruyor . Bu genetikle alakalı ama yine de tavsiyeniz var mı orayı şişirmek için?

Bilek çalışırken öyle bir çalışmalısın ki son setleri kaldırıcak kuvvetin kalmamalı ben bile çalışırken bitiminde su içme için bir bardak veya su pet'i bile tutamıyorum ama hacim içinde protein ağırlıklı beslemene çok önem vermelisin.

tenis topunu vb topları sıkarak biryere kadar sadece dayanıklılığını arttırırsınız hacim kazanmak için elinizden geldiğince kendinizi zorlayacak ağırlıklar kaldırmanız gerek her harkette ağırlık arttırın inanın istediğiniz kol hacimlerine ulaşacaksınız.

Bal Mumu da aşırı yararlı ve zor bir harekettir iki elinize bal mumlarından 2 top yaparak alın ve onları sıkarak yumuşatmaya çalışın.Eğer zorlarsanız değişimi göreceksiniz.

Back
Yukarı