Öneri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadir334

Üye
Arkadaşlar bana kilo vermem için öneride bulunur musunuz? spor salonunda neye çalışayım??.

1.76 boyundayım ve kilom 82.5 iken 80.5 e düştü 1 ayda ama hatalı çalıştıgımı düşünüyorum çünkü koşu bandında 6 da yürüyüp 9da koşuyodum ve beni yormuyordu anca k2 gündür 7 de koşunca aşırı terleme olmaya başladı. Ancak ben koşu bandı haricinde neye çalışmalıyım?

Kardeşim kilo vermek için spor değil de beslenmene baya dikkat etmen gerekiyor . Günlük kalori ihtiyacını bul ondan 300-500 kalori azalt kilo vermeye zaten başlarsın ve bundan sonra ağırlık çalış antrenmanın bittikten sonra 15-20 dakika hııt kardiyo yaparsın daha iyi olur .

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı