Önerilerinizi , iyi kötü olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tumay39
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tumay39

Üye
Fotoğraf0216.jpg
Arkadaşlar spora baslıyalı 1 sene oldu fakat 5 ay gittim 2 ay gidemedim ve şu an düzenli olarak gidiyorum , düzenli olarak beslendiğim söylenemez ama kilo aldırıcı olarak karbonhidrat ağırlıklı beslenmekteyim , yorumlarınızı alabilirmiyim

Bu son 1 ay önce olan fotoğrafım . ilk başladığım fotoğraf bulunmamakta ama baya zayıftım spora 58 kg ile basladım ve şu an 65 kg . 177 boyundayım
sadece kol ölçümü bilmekteyim . 36.
iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum , göğüslere ne kadar yüklensem de istediğim sonucu alamamaktayım . 2 ay weider mega mass 4000 kullandım ve iyi bir verim aldım . supplement olarak ne önerirsiniz gainer mi , whey protein mi ?
herkeze teskkurler Eki Görüntüle 25775

Son düzenleme:
Gayet fit gozukuyosun. Ben gainer yerine whey tercih ederdim yerinde olsam yulaf ve tam tahilli ekmek bulgur pilavi ile kilo alabilirsin gainer bana mantikli gelmiyo.

©Mobil Mesaj©

Cok tesekkur ederım , ben de öyle düşünüyorum . Optimum Whey ve Creatin kombinesi oluşturmayı planlıyorum

before foton yok çokta düzenli spor yapmadım demişşin, şu halin fena gözükmüyor protein creatin desteği alsan iyi olur düzenli yapmaya başladıysan sporunu, üst göğüse dahada yüklen mutlaka sonuç alıcaksındır

before foton yok çokta düzenli spor yapmadım demişşin, şu halin fena gözükmüyor protein creatin desteği alsan iyi olur düzenli yapmaya başladıysan sporunu, üst göğüse dahada yüklen mutlaka sonuç alıcaksındır
çok tesekkurler hocam , evet dediğin gibi üst göğüs ağırlıklı bir göğüs programına başladım.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı