Örneğini görmediğim omuz hatta omurilik alemeti

oncelıkle gecmıs olsun dostum bende leg press de emnıyet kapalı sekılde kalf calısıyorum sakatlanma rıskı yok gıbı parmak ucundan ıtıp bırakıyorum 120 kg a kadar yapıyorum 6 aydır tas gııbı oldu mas. en kısa zmaanda ıylesırsın umarım

29269439641247041012965.jpg

Ucuz atlatmısım ufak bir kırık(boyun en altında dısa olan kemik kırık) ile geçirdim 1 ay spor yok a32

Danny nezaman foruma girsem hazır oldasın maşallah burayı gerçekten seviyosun burda bizlerle olmandan mutluluk duyuyoruz

:D

İşim home office olduğu için ve bir çok kötü alışkanlığımı braktığım için genelde evdeyim :)

ve dısarda oldugumda da maıl abonelıgım var bırı bısye yazdımı uye oldugum baslıga goruyorum :)

yani bilgi paylasmakla çoğalır hem bende çok şey öğreniyorum herkesten :)

Sonucu bekliyordum, gecmis olsun paylastiginis bilgilere gore gercektende sansli atlatmissiniz. Bu bolge hareketlerinden uzak durun ve belli periyodlarla emg vb kontrolleri yaptirin derim.

Evet güzel birşey bende önceden spor yapıyordum yaklaşık 11 sene oldu iş güç benim hayatımı çok düzensiz hale getirdi foruma üye olunce spor yapma isteğim arttı forumun kötü yanı bağımlılık yapıyor :)

16151074.jpg

80657304.jpg

Hala aradayım kilo almaktan tırsıyorum can sıkıntısına cektiğim bir kaç fotograf ne eksik ne fazla ? ve bu dinlenmede ne yapmalıyım kilo almamak için zaman zaman yuruyus yapıyorum ama evde dinlenirken ne yemem gerektiğini bilmiyorum

Back
Yukarı