Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla zor soru,sevgiliden sevgiliye değişir,kesin bir cevabı yok malesef... Ama maddi değil de manevi bir hediye vermek altın kuraldır.

Sienna Guillory mi Milla Jovovich mi ? ( Gece gece nereden geldiyse bu soru aklıma :) )

Milla Jovovich , geceler nelere kadir :)

Lor peynirinden ayran fikri ozellikle maden suyu ile, ne dusunuyorsun?

Tadı kötüdür kesin. Ama güzel fikirmiş de niye maden suyuyla ?

Nasıl ölmek isterdin ?

Hiç iyi şey düşünmüyorum özellikle benim gibi gastriti olanlar için zehir gibi birşey olur o karışım. - brhmcr'nin sorusuna yanıt.

Nasıl ölmek isterim ? Yaşlanarak ölmek isterim. ParZ'ın sorusuna yanıt.

Üniversite + Dil Kursu + Vücut Geliştirme + Aikido'yu aynı anda yürütmek fazla mı gelir ?

Son düzenleme:
Hayir, bence zaten simdi yapamazsan bir daha asla zamanin olmayacak.

Sabahleyin elmayi tavada hic katkisiz karmelize edip, rice cake ile yemek nasil fikir?

PS: Maden suyu ile daha ferahlatici oluyor, yaz sicaklarinda, bir kac tanede nane yapragi, vucutcunun mojito su :)

Hayir, bence zaten simdi yapamazsan bir daha asla zamanin olmayacak.

Sabahleyin elmayi tavada hic katkisiz karmelize edip, rice cake ile yemek nasil fikir?

Bu kadar acaip yemek tarifleri nereden aklına geliyor ? :) İkisini ayrı ayrı yemek daha iyi bence tabi elmayı karmelize falan etmeden.

Bu hayatta ölümüne nefret ettiğin,kin beslediğin birisi var mı ?

Yok ben cocuk gibi adamim unuturum :)

Lor tavada suyu buharlasana ve kasar gibi eriyene kadar, ardindan ustune yumurta kirmak ve sunmesini beklemek?

Edit: Elma karmelize yakinda videolu gostereyim, bayilacaksiniz :)

Geçirdim sıradan bir gün gibiydi 50 saat kadar uyanık kaldım o zaman zombi gibiydim işte çok kötüydü.

Kavgayı sever misin?

Gitmez ama mecburen gitti, Cuma gece yola cikip pazar 5.30 da memlekette olunca gozel hala sisik misafir agirliyorum,

Bayramin en guzel ani?

Back
Yukarı