Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Big Mammas ataköy , etrafımdaki en rahat ve kaliteli mekanlardan biri ve çevremin %70 i orada.

Hangi spor salonuna gidiyorsun ve/veya elinde olsa hangi spor salonuna gitmek isterdin

İstanbul-Mecidiyeköy-Trump Towers/ Pure Jatomi Fitness , elimde olsa sanırım Gold's Gym e giderdim ama gelecek yıl sorun olmaz ise forumdan hogan ile mr.olimpiaya gideceğiz , o zaman gideceğim Gold'S a :)

Soru : En sevdiğin alkollü içki ? yada kokteyl ama kokteyl ise tarif lütfen :)

Hiçbiri ama illaki tercih yapacaksak burger king diyorum :)

Soru : Sanat dalların da yeteneğin var mı ? varsa hangisine ?

Evet çaldım :( hem de çok :( eskiden yani lisede iken param olmasına rağmen mağazalardan değersiz şeyler çalardım , mesela en ucuz t-shırt u yada ucuz bir çorap gibi , sonra bıraktım ama bunu ...

Soru : Bu güne kadar aldığın en değerli ( maddi) hediye ?

kokulu mum ve sinema bileti olarak hatırlıyorum
en son okuduğunuz kitab? hadi ii geceler arkadaslar 6bucukda is var :) soruya cevap verin

Ask acisi cekmeyen yoktur herhalde :) 1 yil kadar once sikintili bir donemden gecmistim.

Kacak kacak (isyerinde-okulda) foruma giriyor musun?

birkere elektirik çarpıyodu.yılbaşı ışıklarını ayarlarken kabloda açık varmış .görmeden dokununca 2 3 sn titredim.ve o sırada lambalar yandı .
Soru: ıssız bir adaya düşseniz yanına alacagın 3 şey ne olurdu ?

17 yaşındayım ve 16 yaşında başladım :) bunun yaklaşık 4 ayının kilo verme dönemim olduğunu düşünürsek body buildingle 7 ay önce tanıştım :)

Bir insanda ilk dikkat ettiğin şey nedir ? kadın / erkek

Konuşurken yaptığı vurgular ( sert konuşanlardan asla hoşlanmam ) fiziksel olarak ise yüzdeki bakım :)

Soru : sence ideal kadın boyu nedir ?

Topuklu giyince benden 2 santim aşağıda olsa en iyisi :)

En sevmediğin antreman günün ? Neden ?

benden 5 cm kısa olsun iyidir.

Senın için Kadında;
Güzellik mi Seksilik mi
Önemlidir?

Back
Yukarı