estetik fenomen
Üye
Akıllıcı bir uygulama olmuş bu.
Merhaba,Yeni konu açamadığım için sorunumu buraya yazabiliyorum...Ne ana siteye, ne de foruma ulaşabiliyorum. Siteye girmeye çalıştığımda sanki sitede teknik bir problem varmış gibi "sayfa görüntülenemiyor" uyarısı çıkıyor. Şu anda sadece ktunnel'ı kullanarak siteye girebiliyorum.Başka bir sitede admin'lik yaptığım için tahminim, muhtemelen yanlışlıkla, kullandığım IP aralığının bloke edildiği (spam robotları yüzünden olabilir mi?). Yardımcı olabilir misiniz?Tşk
Merhaba,Yeni konu açamadığım için sorunumu buraya yazabiliyorum...Ne ana siteye, ne de foruma ulaşabiliyorum. Siteye girmeye çalıştığımda sanki sitede teknik bir problem varmış gibi "sayfa görüntülenemiyor" uyarısı çıkıyor. Şu anda sadece ktunnel'ı kullanarak siteye girebiliyorum.Başka bir sitede admin'lik yaptığım için tahminim, muhtemelen yanlışlıkla, kullandığım IP aralığının bloke edildiği (spam robotları yüzünden olabilir mi?). Yardımcı olabilir misiniz?Tşk
Teşekkürler, sorun şimdi düzeldi. Bu spambot'lar yüzünden belki de bir sürü kullanıcı siteye erişemiyor.![]()
birden fazla forum sekmesi açtığımda internet explorer 8 de bu sorun başıma geliyor şu an için tek sekme sorun yokyeni üye oldum.
foruma giriş yapıp baya bir başlık gezip okuduktan sonra bir müddet hiçbir başlık görüntülenemiyor.
yasak falan değil, explorer açamıyor. sayfa görüntülenemiyor diyor explorer.
okuldan da evden de aynı sorunla karşılaştım.