Üye isminizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kullanıcı adı:TheSingleWolf

Hayırlı sabahlar...ben bu foruma bu sabah üye oldum...bazı bilgilere baktım öğreneceğim çok şey olduğunu anladım...sizlerle tanıştığım için şimdiden mutlu oldum..:)

burda konu açadadığım için buraya yazıyorum. sebebini anlayamadığım bir nedenden ötürü açtığım konular kilitleniyor. bunun nedenini öğrenebilirmiyim

merhaba

kullanıcı adı : katipoglu

pekte yeni üye sayılmam fakat efedrin kullanacağım yani eca stack kürü yapacagım ama nasıl yapacagımı bilmiyorum ve kime soracağımı yada hangi bölümde konu açacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Merhaba eski hesabımı banlarsanız sevinirim,normalde tüm email şifrelerim üyelik şifrelerim aynıdır.Bunu farklı seçeyim dedim onuda unuttum hafızam pek iyi değil. Hatırlayabileceğimi sanmıyorum heralde 2-3 gündür aklıma gelen her şeyi denedim.

arkadaşlar nick ve şifre yazıyorum ama yanlış diyor.ayrıca yeni şifre talep ediyorum ama mail adresimde herhangi bir yönlendirme bilgisi yok.

şifremi sıfırladım, bende de aynı şekilde guard body'nin durumu oldu, tek fark yönlendirme mailinde sorun çıkmadı, güncellemeden kaynaklı bir sıkıntı olacak, online üye sayısı çok düşük eskiye nazaran

arkadaşlar nick ve şifre yazıyorum ama yanlış diyor.ayrıca yeni şifre talep ediyorum ama mail adresimde herhangi bir yönlendirme bilgisi yok.
Merhaba Guardbody,

Kayitli mail adresin turk.net uzantili. Bunu mu kullaniyorsun ?

şifremi sıfırladım, bende de aynı şekilde guard body'nin durumu oldu, tek fark yönlendirme mailinde sorun çıkmadı, güncellemeden kaynaklı bir sıkıntı olacak, online üye sayısı çok düşük eskiye nazaran
Sanirim cozdunuz sorunu?

tekrar selam despo.mail adresimdeki bazı sorunları çözerek aktif olmayı başardım.yukarıdaki mail adresimide yanlış yazmışım. _77 olacaktı.

Back
Yukarı