Üye isminizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Jöntürk ana sayfayla forumu birlestirdigimiz icin ve calismalarimiz oldugu icin bu sorunla bir kisa dönem karsilasabilirsin.

Yapman gereken, Explorer´in ayarlarindan ( veya firefox) cookies (cerezleri) silmen gerekir.

Eger sorun yine cözülmesse, lütfen tekrar yaza buraya.

onkirk...ben de giremiyorum..

valla sabah sorun yoktu ama öleden sora sorun çıktı despo söylemişti gerçi yenileme var diye..

Malesef sorun halen bazi üyelerde var.

Onkirk´la sorunu su sekil hallettik:

Ana sayfaya ( www.bodyforumtr.com ) girip, oradan giris yapmayi deneyin, giris yapildiktan sonra, ana sayfadan "Hesabim"´a tiklayin.

Tiklayinca foruma girmis olacaksiniz.

En kisa zamanda bu sorunlar cözülecek, sabirli olup daha güzel bir siteye kavusalim.

cookileri temizleyince hiç bir problem kalmadı anasayfadan giriş yapınca foruma tıkladığımda tekrar giriş yapmak gerekiyor bende

Çerezleri silince sorun ortadan kalkıyor arkadaşlar,

Firefox Kullananlar için: Araçlar, Seçenekler, Gizlilik, Çerezler --- Çerezleri Temizle

elrunks dedi:
Çerezleri silince sorun ortadan kalkıyor arkadaşlar,

Firefox Kullananlar için: Araçlar, Seçenekler, Gizlilik, Çerezler --- Çerezleri Temizle

i.e içinde C:\Documents and Settings\belgeler\Cookies silin

Ayrıca despo şu sorun var foruma giriş yapıyorsun yeni mesaj ikonları görünüyor birini okumak için tıklıyorsun okuyorsun mesaj panosu diyorsun tüm yeni mesaj ikonlarını okundu sayıyor

sonra ben konuları takip ettiğim için yeni mesaj ikonuna gerek yok diyorum her hangi bölüme giriyorum

lütfen giriş yapınız diyor :?

bende 2 gundur giremiyordum yaw, ne denediysem olmadi, yeni duzeldi :( sifreyi giriyorum, kabul/iptal hicbirsey demiyor, sadece normal sayfa geliyor, sadece template sayfasi, bi turlu giremedim sinir oldum yaw :S

Benim sorum girişle ilgili deil ama 2 gündür filan okuduğum mesajlar bile okunmamış olarak gözüküyor..

siteye giremiyorum isimi yazdıktan sonra şifreyide giriyorum ama her seferinde tekrar deneyi yazıyor.

Anonymous dedi:
siteye giremiyorum isimi yazdıktan sonra şifreyide giriyorum ama her seferinde tekrar deneyi yazıyor.

Browser'ınızın(Explorer,Firefox,Opera) çerezlerini(cookies) sildiniz mi?

Anonymous dedi:

Üye ismini ve hata olarak ne yazdigini belirtseydin, daha kolay yardimci olabilirdik.

üye ismim tonymontana06

oturum aç diyorum adımı ve şifremi giriorum yanlış dio bikaç denemeden sonra panodan atıldınız dio

tony biraz daha dene açilmaz sa 5 gün sonra tekrar dene yine açilmazsa bilgisayarini kontrol ettir virüs almiş olabilirsin :roll:

Back
Yukarı