Üzüm suyu antrenman sonrası içilmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda üzüm suyunun şeker ihtiyacını karşılaması için içilmesi gerektiğini okudum ben yağ yakmak istiyorum yağ yakmak isteyen kişi için üzüm suyu doğru mudur?

Gerçekten merak ediyorum beslenmen 4/4 lük yaptın da üzüm suyuna mı takılıyorsun ? Üzüm suyu ne yag yakmanı engeller ne de kilo almanı nede kilo vermeni. Üzüm suyu demişsin ne kadar üzüm suyu ? Neden bunlar belirtmemişsin ki, yağ yakmak istiyosan su iç. Ben sanmıyorum ki senin beslenmen 4/4 lük ve kaldı ki birde şeker ihtiyacını düşünüyorsun, laakin öyle olsa böyle bir soru sormazdın.

Ben doğru besleniyorum demedim ki. Beslenme konumu actim ama kimseden öneri gelmedi forumu araştır denildi. Ben arastirip kararsiz durumlarda soruyorum. Yani bu kadar sert cikisa gerek yoktu bir soru sordum sadece.

yağ yakmak istiyosan şekerli besinlerden uzak durcaksın zaten beslenmende gerektiği kadar karbo alcaksın.üzüm suyunu hacim kazanmak için ağırlık antrenmanından sonra içiyolar

Bende soru sordum sert cıkmadım, öyle anladıysan affola. Şeker ihtiyacını düşünmek yerine beslenmeni önce tamamla, ondan sona ufak tefek ayrıntılara gırmeni öneririm. Boşuna seker ihtiyacı ıcın üzüm suyuna para vermene gerek yok bu forumda herkes üzüm suyu diyor, sen sanıyormusun ki o diyenlerın hepsi üzüm suyu ıcıyor antrenman sonrası ? Şeker ihtiyacını meyvelerden karsılayabılırsın, laakin daha kolay olur senin için. 1 adet elma olabilir..

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : İdman Sonrası Ne Yenmeli? | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Arama Kelimeleri : üzüm

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı