• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

öyle bir geçer zaman ki.. (bir fitness öyküsü)

tam roman hikaye gibi olmus yaa tebrıkler cidden cok büyük sabır bızede versin sendekı sabrı allah :d.

hikayenizi pür dikkat okudum ve sizi canı gönülden tebrik ediyorum.

azim, irade, pes etmeme, sabır.. hikayenizde bu spor için gerekli olan en önemli tutumların uç noktalarında var oldugunu görüyoruz..

aynen devam, inşallah çok daha güzel yerlere gelmen dileğiyle, başarılar..

not: bayanlar vücudunda yara izi olan erkekleri çekici bulurmuş=)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/sakatlanma-sonras-sporcu-psikolojisi-t13270.html?t=13270
Bu konunda bileğini motorsiklet kazası sonucu kırdığın yazıyor hangisi doğrudur ?​

o anki psikolojiyle utanmışım sanırım. "bilek güreş yaparken kırdım" demeye zira çok fazla tepki gördüm çevreden ve uzun uzadıya açıklama yapmamak için genelde trafik kazası diyordum.

upload sitesi patlamış sanırım. mesaja da müdahale edemiyorum. en kısa zamanda bi modla irtibata geçip güncellerim.

Harıka valla ya helal olsun :)

yalnız resımler gorunmuyor

Bence senin hayat hikayen ''never give up'' cinsinden. Pes etmeyeşin ve iraden seni her zaman bir adım önde kılacaktır. Keşke hepimiz senin gibi olabilsek :)

Back
Yukarı