• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

üç aylık çalışma sonucum...

soldaki foto 1 buçuk ay önce falan çekildi, sağdaki de son halim...
ben bu konuda aşırı acemiyim ve bir de evde tek başıma yapıyorum, gözünüze çarpan orantısızlık vs her türlü eleştiriye açığım.
çok teşekürler...

badiiikoo.JPG

ikisinide aynı şekilde çekseydin farkı daha iyi anlardım.Omuzlar geniş duruyo göğüs hafıf yaglı ama genel olarak 3aya göre iyi...
iki resim arasında 1 buçuk ay var aslında
en başta malesef resim çekmeyi akıl edemedim ama baya yağlı ve kötüydüm yıllardır spor yapmıyordum, malum masa bası iş ile de iyice kötü olmuştum hareketsiz

Ne çok iyi ne çok kötü ortasını bulmuşsunuz kesinlikle böyle gidin başarılar

bu arada aceleye geldi bazı bilgileri yazmayı unuttum
bu süre zarfında whey protein tozu kullandım (antreman günleri öncesinde ve sonrasında)
zaten beslenme olarak ben gece gündüz tavuk peynir ton balığı yumurta falan yerdim, farkında olmadan bodyci gibi besleniyormuşum, o sebeple beslenme hiç sıkıntı olmuyor hep sevdiğim ürünler, sadece yulaf ezmesini ve sütü soktum beslenmeme extra...
oran açısındanda kolum sıcakken 38cm..
diğer bölgeleri ölçmedim

bir de bacak çalışmıyordum, 1 haftadır ona da başladım forumdan önemini öğrenip

evde yapma konusuna gelince geçmişte salona gittiğim olmuştu, ama 10 sene önce falan :) hareketleri biliorum yani az çok eskiden yavaş yavaş sakatlamadan sakin sakin gidiorum

Son düzenleme:
Güzel gidiyorsunuz yağ yüzdesini %2 %3 indirirseniz six packleriniz ortaya çıkar şimdiden kolay gelsin böyle devam ederseniz güzel bir vücut kaçınılmaz

5 haftada maşşallah göğüsünüz baya kıllanmış.
5 haftadan fazladır geçen zaman, 1 bucuk ay falan 7 haftası vardır yani...
ama kıllar normalden biraz hızlı uzar bende, askerde çok çektim bu sebeplen, sabah 5 te oldugum traş öğlen 2-3 te komutanlardan laf yedirecek hale geliodu.

Güzel gidiyorsunuz yağ yüzdesini %2 %3 indirirseniz six packleriniz ortaya çıkar şimdiden kolay gelsin böyle devam ederseniz güzel bir vücut kaçınılmaz
saol dostum hayatımın hiç bi döneminde six packim olmadı
şekli düzgün mü onu bile bilmiorum :D

Belin ince gorunuyor omuzlarında geniş gibi bu büyük avantaj gelisim iyi gidiyor ama sanki 2.resimde biraz çekmişsin göbeği ha :)

Belin ince gorunuyor omuzlarında geniş gibi bu büyük avantaj gelisim iyi gidiyor ama sanki 2.resimde biraz çekmişsin göbeği ha :)

aslında belim pek ince değil, ama omuzlarım biraz geniş vücut orantıma göre, bide son halinde cidden ince gibi çıkmış henüz öyle değil malesef :)

içe çekme olayına gelince iki resimdede hafif içe çekilerek en güzel poz verilmeye çalışılmış halimdi. ikincisinde altta karın kasları oluşmaya başladığı için katlanmış :)

guzel gelısme göğüsler iyice cıkmıs

Back
Yukarı