üye olduğunuz salona aylik nekadar ödüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üye olduğunuz salona aylık nekadar ödüyorsunuz?

• Total voters
    727
Aylık 30tl veriyorum ben de Gazi üniversitesi öğrencisi olduğum için. Mekan temiz güzel ama biraz küçük. Bir de 10kg lık dumbell yok :o
Onun dışında güzel memnunum..

atlantis sports centera üye oldum 25yaş ve altı icin sınırsız üyelik(haftanın hergünü herhangi bir saat) yıllık 2000tl. yeni olduğu imkanları iyi olduğu ve evime 5dk mesafede olduği için tercih ettim

maşallah aylık 150-200 e tekabül ediyor para sıkıntınız yok sanırsam bizim burdaki lüks salona gitmek istiyorum ama yıllık 800 tl istediler bende öh dedim :D

havuzu basketbol sahası falan var sanırım gittiğiniz salonda.

aylık 100ama ben 3 aylık kayıt yaptırıorum 250tl ödüyorum dus dolap sıkıntımız hıc yok makınelerde de aynı sekılde saat sıkıntısı yok 6 gun sınırsız ama ekstra havuz sauna tarzı ımkanı yok elbette ama bu sehır ıcın bulabılecgım en guzel genıs ve ferah salon deger dıyorum :))

ben ödemiyorum o yüzden diğeri işaretlemek zorunda kaldı...

Ayda 80 TL,ama şimdi kampanya var 3 aylık 149 TL diye..Aletler gayet iyi soyunma odaları çok kaliteli,pazar günü hariç hergün saunada var yani ideal sayılır :)

7 Aylık 350 TL , kredi kartına iki taksit..

aylik 80$ 6 aylik 300$ yillik 400$, tam hardcore a uygun olan bir salon, hersey mevcut!!

Back
Yukarı