üye olduğunuz salona aylik nekadar ödüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üye olduğunuz salona aylık nekadar ödüyorsunuz?

• Total voters
    727
Ben beleş olarak çalışabiliyorum :D, bilkentin salonu gayet büyük ,ekipman çeşitliliği bol bir salon :D

Heykel'de olmasının etkisi olucak herhalde. 2 aylık 130 lira . Bir önceki salonum 3 ay 100 liraydı . Ama devlet'in açtıgı bi salon buldum eylülde kayıt yapılıyomuş 1 sezon bedava . 8 ay felan oluyo herhalde . 1200 -2000 arası başvuru oluyo içlerinden 100 kişi alıyolarmış . :)

Sınırsız kullanım sınırsız duş 90 tl 3 aylık 250

Bursanın en ucuz salonu aylık 50tl 3 ay 114 tl 6 ay 210 tl

ben ankara ün. yüzme havuzuna gidiyorum yıllık 100 tl verdim ama fiyat artmıştır. renewayı biliyorum tuzlu evet. joya ya gitmiştim 1 yıllık 2000 tl vermiştim. en fazla 50-60 gün gitmişimdir. verdiğim paraya acıyorum.

ben eve kurdum spor salonumu, ayrıca kendimi bir arkadaşın evinin sitesine kayıt ettirdim orada oturuyormusum gibi
sıkılınca arada bi giderim sitenin salonunda çalışırım değişiklik olsun diye

fazla beleşçiyim haa :)
aslında aylık üyelik almak isterim arada da , buradaki salonlar hep senelik yoksa olmaz diolar

Rekordaydım 3 aylık 150 , 6 aylık 250 veriyordum senelik de 450 ye yapıyolar

Şimdi atlantis e geçtim aylık 70 veriyorum.. Daha temiz daha eli yüzü düzgün bir salon tavsiye ederim.

Atlantis gym, Ankara mithatpaşada İbrahim Aydoğan ın salonu

Rekordaydım 3 aylık 150 , 6 aylık 250 veriyordum senelik de 450 ye yapıyolar

Şimdi atlantis e geçtim aylık 70 veriyorum.. Daha temiz daha eli yüzü düzgün bir salon tavsiye ederim.

Atlantis gym, Ankara mithatpaşada İbrahim Aydoğan ın salonu

Bende şuan rekordayım.Üyeliğim biticek yakında Atlantisin rekordan farkları nelerdir.Tavsiye edermisin oraya gecmeyi.

Beyler hiç şuna kafa yoran oldumu ? Yada olayı bilip kafa yormaya gerek duymayan biri cevaplarmı acaba:)

Bizde en trişkadan salon 50-60 lira .. Askari ücrette 800 lira civarı sanırım
Avrupa veya Amerikada ki askari ücrette sanırım bizimkin en az 2-2.5 katıdır belki daha fazla.
Orda 15-20 dolara üyelik yapan salonların kalitesi burdaki 100 150 liralıklardan bile iyi.

Hani orda para kazanılıyorsa , burada kazanılan başka bişi olsa gerek :)

Yalnız burdaki salonların çoğunda squat rack yok.:)
Adına talebe göre arz mı desek oda uymaz gerçi....Başka problemler var.

Back
Yukarı