halil.samurcu
Üye
casein ağırlıklı whey değilIcindeki protein whey mi yoksa casein agirlikli mi? Yani antrenmandan sonra kullanilabilir mi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
casein ağırlıklı whey değilIcindeki protein whey mi yoksa casein agirlikli mi? Yani antrenmandan sonra kullanilabilir mi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen bende bi ara baya sarmıştım bu ara pek aklıma gelmiyor ama basit kullanışlı ve illa ki faydalı olucak bir ürün.haftada 3-4 tane tüketiyorum tadı güzel puding gibi
pınarınkini de içtim bu daha güzel...
yulaf ile karıştırdım üstünede cranberrie attım gayet nfis oldu
bol bol tüketelim arkadaşlar...
dışardan yemek yiyeceksek ben şahsen marketten muz su ve protein sütü alıyorum artık
casein ağırlıklı whey değil
Casein sütte bulunur kardeşim kana çabucak karışmaz yani bunun yarısını sabah yarısını akşam içmen daha uygundur ve antrenmandan sonra protein ihtiyacı olarak kullanılmaması gerekir çünkü whey protein gibi kana çabucak karışmazNerden biliyosunuz casein ağırlıklı olduğunu?
Yani antrenmandan sonra süt tüketimi doğru değildir, öyle mi?Casein sütte bulunur kardeşim kana çabucak karışmaz yani bunun yarısını sabah yarısını akşam içmen daha uygundur ve antrenmandan sonra protein ihtiyacı olarak kullanılmaması gerekir çünkü whey protein gibi kana çabucak karışmaz
hayır doğrudur antremandan sonra çikolatalı süt çok iyi bir enerji kaynağıdır[DOUBLEPOST=1513365357][/DOUBLEPOST]Yani antrenmandan sonra süt tüketimi doğru değildir, öyle mi?
Yani antrenmandan sonra süt tüketimi doğru değildir, öyle mi?
Uht sütmü tavsiye ediyorlarhayır doğrudur antremandan sonra çikolatalı süt çok iyi bir enerji kaynağıdır[DOUBLEPOST=1513365357][/DOUBLEPOST]
bu video açıklayıcı olucaktır antremandan sonra çikolatalı süt tavsiye edilir
hayır doğrudur antremandan sonra çikolatalı süt çok iyi bir enerji kaynağıdır[DOUBLEPOST=1513365357][/DOUBLEPOST]
Arkadaşa sorma sebebim yaptığı yorum. Bilimsel yayın olarak böyle videoları referans olarak kullanmıyorum, yine de teşekkürler[DOUBLEPOST=1513369223][/DOUBLEPOST]Çoğunluğu kazein olsa dahi kullanılabilir. Çünkü sütün %75-80 i kazeindir ancak antrenman sonrası için uygun bir içecek olduğunu gösteren çalışmalar var.hayır doğrudur antremandan sonra çikolatalı süt çok iyi bir enerji kaynağıdır[DOUBLEPOST=1513365357][/DOUBLEPOST]
Pastörize veya UHT tercih edilebilir. Açıkta satılan sütleri önermiyoruz.Uht sütmü tavsiye ediyorlar![]()
bencede önce yada sonra kullanımı minimum değerde fark eder etse bileben ne dersem o olur beni dinleyin bu sütü için antreman öncesi sonrası fark etmez değişimi göreceksiniz 1 ay sonra
benim gözlemlediğim kadarıyla vücutçuların çoğu aroma katmak amacıyla kullanıyor wheyi fazla supplement kullanmıyor pro vücutçularMerhaba; bu ürünlerde cok fazla seker var. Ictikten sonra hemen kana gecmiyor. Antreman öncesi sonrası icmissin pek bir sey farketmez. İllede ucuz protein diyorsan musclestation protein bar al. Bize Whey proteini lazım arkadaslar. Vucut tipiniz nasıl bilmiyorum ama ihtiyacınız icim veya pınar proteinli sütü bir gainer olarak kullanılabilir.
Ama antrenman dan sonra basit şeker olarak kullanılabilir kardeşimYani antrenmandan sonra süt tüketimi doğru değildir, öyle mi?
Merhaba; bu ürünlerde cok fazla seker var. Ictikten sonra hemen kana gecmiyor. Antreman öncesi sonrası icmissin pek bir sey farketmez. İllede ucuz protein diyorsan musclestation protein bar al. Bize Whey proteini lazım arkadaslar. Vucut tipiniz nasıl bilmiyorum ama ihtiyacınız icim veya pınar proteinli sütü bir gainer olarak kullanılabilir.
çoğu bodybuilder whey proteini saf olarak kullanımını tavsiye etmez o kadar çabuk kana karışması iyi olmadığı için o yüzden genelde yemeklerin içine atarlar,yoğurtla karıştırırlar,bazılarıda caseinle wheyi karıştırır saf whey alıp vücudu iyi olan biri daha görmedimkardeşim sen ne diyorsun ya insanları yanlış bilgilendirme öyle hemen kana karışmasının etkisi yüzde 8-10. önemli olan antremandan sonra 2 gün içinde aldığın protein miktarı !!!
yani illa protein tozu kullanın diyorsun öyle mi![]()
çoğu bodybuilder whey proteini saf olarak kullanımını tavsiye etmez o kadar çabuk kana karışması iyi olmadığı için o yüzden genelde yemeklerin içine atarlar,yoğurtla karıştırırlar,bazılarıda caseinle wheyi karıştırır saf whey alıp vücudu iyi olan biri daha görmedim