Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce spora başladım. Ölçümlerim yapıldığında 1.85+ boy(tam boyumu bilmiyorum), %20 yağ oranı, 74 kiloydu.İlk haftam hamlığımı atmakla geçti. İkinci hafta hocanın verdiği programa başladım. Diyetimde de kalori açığı vardı. Bu hafta 72'ye düştüm(su kaybıdır büyük ihtimal). Metabolizması hızlı biriyim. Biliyorum kilom düşük olmasına rağmen yağ oranım aşırı fazla ve bu şu konuda kafamı karıştırıyor: "Bu yağları yakmak için kalori açığı, kardiyo yapsam aşırı zayıflayacağım. Kilo alsam yağları yakamayacağım."
Programım bu haftada 2 gün off günüm var.
3x15 leg press(makine)
3x15 Lat pull down
3x15 chest press(makine)
3x15 shoulder press(makine)
3x15 cable pull(biceps)
3x15 cable pull(triceps)
3x20 mekik
3x10 şınav
Diyetim ise bu:
3 yumurta, lor peyniri, 1 tabak yulaf ezmesi
Spordan gelince 200gr civarı tavuk göğsü
Akşam 1'er tabak bulgur, kurufasülye/mercimek, yoğurt
Uyumadan önce içim fit laktozsuz süt 500ml 30g protein
Ben diyetimde, programımda nasıl değişiklikler yapmalıyım, bu paradoksun içinden çıkmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ek takviye kullanmak istemiyorum ama öğrenci olduğum için de bir ayı düşünürsek her gün 500gram eti karşılayabileceğimi düşünmüyorum.
Programım bu haftada 2 gün off günüm var.
3x15 leg press(makine)
3x15 Lat pull down
3x15 chest press(makine)
3x15 shoulder press(makine)
3x15 cable pull(biceps)
3x15 cable pull(triceps)
3x20 mekik
3x10 şınav
Diyetim ise bu:
3 yumurta, lor peyniri, 1 tabak yulaf ezmesi
Spordan gelince 200gr civarı tavuk göğsü
Akşam 1'er tabak bulgur, kurufasülye/mercimek, yoğurt
Uyumadan önce içim fit laktozsuz süt 500ml 30g protein
Ben diyetimde, programımda nasıl değişiklikler yapmalıyım, bu paradoksun içinden çıkmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ek takviye kullanmak istemiyorum ama öğrenci olduğum için de bir ayı düşünürsek her gün 500gram eti karşılayabileceğimi düşünmüyorum.