emin ol bağımlı olursunYeşil elma işe yarıyor gerçekten de ben sabah nescafe 3ü 1 arada içsem kafeinden dolayı yaşım 14 ya bir şey olur mu bağımlı mı olurum ve yağ pek yok 3g sadece. önerir misiniz?
konuya ben de dahil olmak istedim; malesef can sıkıcı bir durum
en kötüsü etraftaki herkesin o kadar spor yapıyosun, aç kalıyosun ama hiç değişme yok sen de gibi cümleleri
oysaki giydiğim pantolonlardan ben farkediyorum farkı çok net !
Uzun zaman ( 7 yıl ) kürek sporuyla en ağır biçimde uğraştım. Şimdilerde genel yağlanma hakim ve yaptığım idmanlar kürek günlerine göre tabiri caizse çıtır çerez geliyor.
Evet, o kadar spor yapıyorum ama nedense tık yokHerhalde alışkınlıkla bir ilgisi var diyor, sonra yine eski hardcore idmanlarımı yapmaya karar veriyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:20 ----------
Bu arada, sabah 5te kalktığımda iştahım gün boyunca inanılmaz açıkken, ctesi-pazarları 8-9 gibi kalktığımda tam bir vitaminsize dönüyorum, canım hiçbir şey istemiyor. Kalkma zamanının etkisi önemli geliyor.
3 ayda 18 kilo vereren biri olarak söylüyorum ki; her öğünden önce (ara öğünlerde dahil) yapabiliyorsanız 2 - 3 bardak su içip mideyi doldurun.. Bu sizi daha az yedirecektir![]()
3 ayda 18 kilo vermek normal bir durum değil, kaslarının önemli bir kısmı da yağlarınla gitmiş olabilir ya da çok aşırı yağlısın. Eğer mesele ikincisi değilse beslenme programını gözden geçirmeni öneririm. Ayda 4-5 kilo en idealidir.