İşte Kağan Yalaman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendisine başarılar diliyorum bu yolda yanlız bırakmayacağız kendisinide ve kendisi hakkında biligileri eminim verecektir bize

dexter jackson'ın kolları süper. Bu Kağan Yalaman kimdir bilgide verirsen iyi olur.

Kagan Yalaman şu anda Amerika'da eğitimini sürdüren, 26-27 yaşlarında bir Türk vatandaşı, kalıbına baktığımız zaman bu işe gönül vermiş biri olduğu hemen anlaşılıyor, proların yanında sinek gibi kalmamak, büyük bir başarı, Kagan'a bakıyorum, kalıbıyla onların yanında pek güzel duruyor.
Müsabık olduğunu zannetmiyorum, ancak yanılıyor olabilirim.
Sanırım maddi durumu iyi, hepimizin rüyası, Amerika'da, Kaliforniya'da şampiyonlarla tanışma, onlarla oturup sohbet etme olanağına sahip.

kendisi yanılmıyorsam önümüzdeki sene veya bu sene sonunda kesin dönüş yapıyor türkiyeye.yarışma hazırlıgı içerisinde ve kesinlikle birinciliği düşünüyor.resimlerdende anlaşılacağı üzere kalıp oldukça yerınde.bazı prolar ilede samimiyeti oldukça ileri düzeyde.döndükten sonra body buıldıng anlamında birçok şeye imza atacağını sanıyorum.kendisine başarılar diliyorum.

kağan abiye selamlar eskişehirde hakan hocanın beys gym salonunda sohbet etme fırsatım oldu bence şu an türkiyenin en iyisi bizim salonda çalıştık beraber bulk haliyle bile bir yarışmaya girse derece yapar kesinlikle. bu fotolardan daha iri şimdi o fotolar baya eski zaten.şimdi çok daha iyi durumda...

bugün kağan bizim salona geldi ve idman yaptı şu an eskişehirde askerlik vazifesini yapmak için türkiyeye geldi o fotoğraflarda inananın çok daha küçük şu anda çok daha hacimli kendisi

dorian yates ten kesinlikle daha iri gözüküyor fotoda kaldı ki mr olmpiya jay cutler yanında bile ezilmemiş bende burdayım diyor resmen .gerçekten tbrk ederim.

kasmadan trapsler çatı gibi durduğuna göre iyi vücut var t-shirt'ün altında..

sacma ve cocukca taqrismalarinizi ozelden halledin.

Saydam o cocukca olan tartismayi sildim.

Back
Yukarı