İşte kARŞINIZDA "F35" TAM BİR SUPER SPORCU :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

F35

Üye
Merbahabar, arkadaşlar abiler Ben Oğuzhan 25 yaşındayın İzmirden katılıyorum aranıza bir çok sporla ilgileniyorum futbol, motor yarışları sporları ama yıllardır hep inişli çıkışlı bir forma sahip oldum artık tam olarak profosyenel olarak spora başladım ilk ayım dolmak üzere ve bedenimin güçlendiğini ve forma kavuştuğunu gözlerimle görebiliyorum ve gün geçtikcede motive oluyorum ..

Boyum 1,68 kilom 82 idi şuan 79 oldum ve belden 3 cm inceldim, bacak yapım oldukça kaslı ve güçlü yapıya sahipti futbol çok oynardım, ve 1 1,5 cm dahada kalınlaştı ilk tepki bacaklarımda fazlasıyla hissettim şimdi beslenmeme çok daha dikkat edip iyi proten kaynaklı doğal ürünleri yiyorum içiyorum bol bol hocamın verdiği yemek listesini uyguluyorum, şimdi eskisinden daha fazla yiyip kilo veriyorum bu çok daha hoş bir durum..

CLA500 kullanıyorum çok kaliteli ve doğal bir ürün biliyorsunuzdur 3 ay doğru kullanımda yağ kas oranını %30 geliştiriyor.. başka hiçbir şey kulanmıyorum gerekte yok..

Hepinize teşekkürle beni dinlediğiniz için, bu ortamı sunun yetkililere ve bilgi paylaşımında olan herkese teşekkürler, güzel bir ortam sizin o engin bilgilerinize ve tecrübelerinize gün geçtikçe danışacağım.. bench_O;)
bikepics-2308162-full.jpg

bikepics-2308161-full.jpg
bikepics-2308163-full.jpg

Şirket pc si olduğu için pek bir resmimi bulamadım

motor olayı ne ki şimdi burası farkındaysan motor sporları forumu yada donanım haber falan değil burda araçlarımızın fotosunu değil vücudumuzun fotolarını koyarız biz

cla yı övmek ne yani illa saçmalıcaz başlık açtıkmı bumudur kural

Samimi ve seviyeli arkadaşlar olduğunu sanıyordum burada ;) mesajın altına not düşmüşüm 1 - 2 resim eklenmiş sanki size küfretmişim ....

Anlaşılan burda takılanlan kas yapıcaz diye beyinden yemişler ;) hoşgeldin kelimesi zor olmasa gerek, bir çok foruma üyeyim ilk defa bi forumda böyle karşılama görüyorum..

Sen simdi super sporcu vs vs deyip motor fotosu koyarsan ondan sonrada cla yuzde bilmem kac kas yapar dersen eee farkli bir sey bekleme bence. Heleki beyinden yemisler dersen burda bundan sonra seni maymun ederler. Hosgeldin

Son düzenleme:
1 aydır forum çok eğlenceli olmaya başladı.

Fakat burası body forumu boş konular, vg ile alakalı konulardan ağır basmaya başladı.

Araba veya motor ile ilgili bir foruma gidip ben vücut fotoğrafımı koysam. Altınada not düşsem "Arabama "Tek rakibim türk hava yolları" yazıcam ve çok hızlanacak" diye. Ordaki elemanlar hoşgeldin derlermiydi sence?

Back
Yukarı