İddaa Oynayanlar Buraya

Juventus ve GS a oynadim, ayri kuponlarda bakalim :)

Buyuk ihtimalle tutacaktir :) chealsea gecen senin sampiyonu ama bu sene onalri yuksek yerde gormek istemiyorlar. Ilk macta juve 2-2 deplasmanda berabere kalmisti zaten.

ben porto zagreb macina bir beraberlik oynayacagim. Tek mac 8 orani var. Surpriz bekliyorum acikcasi(simdi boyle dedik diye de fark yerler :D)

3. kuponum da su sekilde olacak.

real madrid-gs-juve

herkese bol sans.

Buyuk ihtimalle tutacaktir :) chealsea gecen senin sampiyonu ama bu sene onalri yuksek yerde gormek istemiyorlar. Ilk macta juve 2-2 deplasmanda berabere kalmisti zaten.

ben porto zagreb macina bir beraberlik oynayacagim. Tek mac 8 orani var. Surpriz bekliyorum acikcasi(simdi boyle dedik diye de fark yerler :D)

3. kuponum da su sekilde olacak.

real madrid-gs-juve

herkese bol sans.

Zagreb cidden guvenilmeyecek bir takim ya, tamam biraz takintiliyim o konuda ama zagreb denildigi zaman aklimda hemen 7-1'lik Lyon maci geliyor. Bence cok uc bir mac o, yani surprizin de otesinde olur beraberlik. Nordsjælland MS 0 vermek daha mantikli olabilir hatta. :)

Bu arada benim kuponum su;

Bate - Lille - MS 1 - 1.85
Spartak Moskova - Barca - IY 0 - 2,60
Benfica - Celtic - MS 02 - 2,18
Galatasaray - Manu - MS 1 - 1,80

Oran: 18,87

Pek umutlu degilim ama, oynayalim dedik iste.

borisov-lille 0
gs-mnu 0
cluj-braga kg var.

bence borisov a verilen oran fazla. böyle oranlarda 2 kere düşünün derim. ayrıca lille in 0 puanı var. 0 çekmek istemezler. bunun için direneceklerdir. 0-0 veya 1-1 gibi bi skor bekliyorum.
gelelim gs maçına. gönlümüz gs nin yenmesinden yana ama manchester ne kadar yedek kadroyla gelse bile sonuçta premier lig takımı ve kadrosunda bulunan oyuncular boş adam değiller, bu maçta kendilerini göstermek isteyeceklerdir. scoot, phil jones gibi genç ve güçlü oyuncuları var. 2-2 gibi bir skorla biteceğini düşünüyorum.
son olarakta cluj ve braga takımları maça kontrollü başlasalar bile ilerleyen dakikalarda gs maçının skoruna göre maç çözülür ve izleme zevki veren bir maç olur ve kg olur diye düşünmekteyim.

oynadigim kuponlar son sekli :

1
anderlecht-milan 2
arsenal-montpellier 1
schalke-olympiakos 1
spartak moscow-barcelona 2
nordshelland-shakhter 2

2. porto- dinamozagreb x

3.gs-man utd 1

4.gs 2 farkla yener

5.man city-real mad 2
ajax-dortmund ust
dinamo kiev-psg 2

herkese bol sans

ben idda oynamam ama aklıma gelmişken şunu belirteyim
eskidende men. iddası kalmazdı bize yedeklerle gelirdi
bizde oh ne güzel yenicez derken 3-4 yer 1 tane atamadan otururduk
tarihi unutmayalım
inş. bizim futbolcularda ders çıkarırda rakibi küçümsemezler
adamların yedekleri bile GS den pahalı
bide adamlar kendilerini ıspat etmeye çalışacak daha çok koşacak daha iyi oynayacaklar
bence bu iş çok çok zor
bu men. u yenersek tarihi bir başarı olur

433 ---- Cfr Cluj - Braga - 1 - ---- 2,40
434 ---- G.Saray- ManU - 0 - ------3,10
435 ---- Juve - Chelsea- 1 - -------1,70

Son düzenleme:
Lindegaard, Rafael, Wootton, Jones, Buttner, Cole, Cleverley(Carrick), Anderson, Young, Wellbeck, Hernandez,
Bu kadrodakileri bilmiyorum diyen arkadaş ayıp etmiş, ismi bile duyulmamışmış :)
145 milyon euro bu kadro
Manchester handikap yapıp gitmez inşallah

bu maçları yaz yat uyu :))
cfr cluj - braga 1
gs - manchester 2
valencia - bayern 2
ajax - dortmund x
dynamı kiev - paris st germen 2
sistem 4-5 12 TL = 590,47 TL ;)

402 Spartak Moskova - Barcelona (İY2) 1.40
432 Benfıca - Celtıc (İY0) 2.30
422 Chesterfıeld - Cheltenham (MS2) 2.40
421 Burton - Aldershot (MS1) 1.75

Zagreb cidden guvenilmeyecek bir takim ya, tamam biraz takintiliyim o konuda ama zagreb denildigi zaman aklimda hemen 7-1'lik Lyon maci geliyor. Bence cok uc bir mac o, yani surprizin de otesinde olur beraberlik. Nordsjælland MS 0 vermek daha mantikli olabilir hatta. :)

Bu arada benim kuponum su;

Bate - Lille - MS 1 - 1.85
Spartak Moskova - Barca - IY 0 - 2,60
Benfica - Celtic - MS 02 - 2,18
Galatasaray - Manu - MS 1 - 1,80

Oran: 18,87

Pek umutlu degilim ama, oynayalim dedik iste.

Epic fail bi kupon yapmisiz. Suraya bak arkadas, evinde zar zor 3-2 yendigin takima deplasmanda henuz ilk yarida 3 tane salla. Bi de rubin kazan maclari aklima geldi, dedim soguk iklim falan ilk yari kesin 0 biter. Yattik. Bate macina deginmiyorum bile.

iyi iyi yine kazananlar var :) tebrikler...

Bugün ve yarın için aşşağıdaki maçalr kafama yatanlar ...Umarım işe yarar..

451-1---Zenit
456-üst
525---1--liverpool
527---üst---molde
529---1---psv
521---kg var---napoli
505---kg var---basel
511---1---panatinakos

herkese bol şanslar.

oynadigim kuponlar son sekli :

1
anderlecht-milan 2
arsenal-montpellier 1
schalke-olympiakos 1
spartak moscow-barcelona 2
nordshelland-shakhter 2

2. porto- dinamozagreb x

3.gs-man utd 1

4.gs 2 farkla yener

5.man city-real mad 2
ajax-dortmund ust
dinamo kiev-psg 2

herkese bol sans

Sampiyonlar ligi icin yaptigim bu kuponlardan. 1. ve 3. kupongeldi , 5. ge gelecekti de hakem ve ronaldo saolsun yatirdilar beni :) benim icin karli bir gun oldu yine.

UEFA ligi icin bazi dusuncelerim var oynadigimda paylasacagim

Zenit yatirdi zaten hep kazansam korkmaya baslardim :)

Zenit yuzunden ofiste yanimda calisan arkadas 900 lv kaybetti bet 1 lv idi :)

Bu aksam ici bordo ve napoli maclari en guclu favorilerim. Yanina bir kac mac daha ekleyecegim.

Zenit yuzunden ofiste yanimda calisan arkadas 900 lv kaybetti bet 1 lv idi :)

Bu aksam ici bordo ve napoli maclari en guclu favorilerim. Yanina bir kac mac daha ekleyecegim.

Paraya ihtiyacim var su ara, guzel bir oran tutturalim bu aksam ya. Bordo'nun orani guzel mesela.

Neftci - Partizan'i dusundum ben de, Neftci yenilmez ama 1 mi 0 mi oynasam bilemedim. Simdi o maci AZ TV'den izleyebilicem diye de oynayayim diyorum. Bir fikrin var mi bu maca dair? Alt banko gibi aslinda ama.

Back
Yukarı