bugun oynadıım 2 kupon ;
*510 Cardıff - Crystal Pal. - MS H0 = Cardıff Crystal pal. karşısında cok zorlanacaktır ve eger kazanacaksa da bu farklı olamayacaktır dye düşünüyorum.
*503 Sivasspor- Antalyaspor - MS 1 = Antalya lı oyuncuların soguk sivas deplasmanında çekinerek oynayacaklarını düşünüyorum ve sivas bu avantajı iyi kullanacaktır.
*524 Juventus - Roma - MS 1 = Formda juventus roma karşısında gelenegi bozmayacak ve üstünlüğünün koruyacaktır bu mac için H1 de düşünülebilir
*527 MIRANDES - ESPANYOL - MS2 = İspanyanın formda takımı espanyol galıbayetle yoluna devam edecektir. Morali dügün bir takım ve bu macı rahat kazanacaktır diye düşünüyorum.
TOPLAM ORAN : 23,50
------------------------------------------
2. KUPON ;
507 Anderlecht - Gent : MS 1 = Anderlecht in gent karşısında fazla zorlanacagını düşünmüyorum gelenegi bozmayacak ve şampıyonluk yoluna galibiyetle devam edecektir
510 Cardiff - Crystal PAL. MS2 = Man utd. ı deplasmanda eleyen Crystalden bugun supriz beklıyorum. O moralle maca kazanmak için çıkacaktırlar.
524 Juventus - roma : İY1 = Juventus erken gol bulan bı takım ve roma karşısındada hızlı baslayacaktır , ilk yarıyı erken buldugu bır gol ile önde kapatır.
520 FOREST GREEN - WREXHAM MS 2 = tamamen hislerimle oynadım bu maca , gözüme çarptı umarım WEXHAM güvencimi boşa cıkarmaz
TOPLam oran : 37,20