HUMOR
Üye
allahın belası psv yüzünden bir sürü para kaybettim.
twente
az alkmaar
m.ctiy
son paramı bunlara basmaya gidiyorum
aman sakin ol

allahın belası psv yüzünden bir sürü para kaybettim.
twente
az alkmaar
m.ctiy
son paramı bunlara basmaya gidiyorum
kasımpaşa sporting macı 2 bıter rakıp çok saglam ve sportingin uefa rovans macı var..
uefa dakı takımların bugunku maclarına bakın. twente yenıldı, psv yenıldı, valencıa berabere kaldı, hannover yenıldı,besıktas berabere kaldı,manchester cıty yenıldı..
bu canlı iddaa olayı nasıl ben 16 yaşımdayım babamın bilgilerle kayıt olsam hesaptan paray çekebilirmiyim tek
bu canlı iddaa olayı nasıl ben 16 yaşımdayım babamın bilgilerle kayıt olsam hesaptan paray çekebilirmiyim tek
Arkadaşlar ben cumartesi günü tek maç oynuyacaktımda.Şimdi Derbide Galatasaraya 2.65 Fenerbahçe ye 2.00 beraberlige ise 3.10 oran veriyor.Ama Maç kadıköyde, Siz olsanız hangisine yatırırsınız?
cümleten tüm iddacı forum üyelerine selamlar, yav ben bu başlığı nasıl görmedim ya, inanılmaz iyi bir başlık olmuş
arkadaşlar lütfen üşenmiyelim paylaşalım bütün kuponlarımızı![]()
@Valat, yazı tura at ne gelirse onu oynaoynanmaz o maça yav.
iddaa oynayıpda dışarda olan var mı ben hep zarar ediyorum :d
fener-gs maçı bence banko üsttür normalde gs şu and bariz şekilde daha formda taraf 02ç mantıklı tercih olur ama fener inanılmaz motive durumda, karşılık gol var ya da üst bence banko tercih...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:19 ----------
perşembe günü kuponum:
563-1
565-1
564-02ç
567-2
568-üst
570-üst
udinese maçından süpheliyim onun haricindeki maçlara güveniyorum...
Tebirk edeirm...oynadıysan hayırlı olsun ....arkadaşlar verdiğim kupon tutmuştur, oynayan varsa tebrik ederim speedtouch kazandırmaya devam edecek, beni izlemeye devam edin![]()