İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese Selam
Yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum. Ancak okul ve iş hayatı olarak yoğun ve yorucu bir yaşam tarzım olduğundan spor düzenimi şimdiye kadar tam olarak oturtamadım.
Yeni başladığım işim ve yeni spor salonuma düzgün bir supplement kür'ü eklemeyi düşündüm yapmayı düşündüğüm kür aşağıdadır. Önerilerinizi ve ürün yorumlarınızı bekliyorum.

1.86 Boy ve 76 Kiloyum ancak göğüs ve karın bölgemde düzensiz beslenmeye bağlı bir yağlılık (sarkıntı) söz konusu. Yinede bu kür'e karaciğerimi ve kalbimi yormak istemediğim için L-carnitine, Cla ve Burner gibi ürünler eklemedim. Düzenli cardio ile halledebileceğimi düşünüyorum. Bu konudada yorumlarınızı bekliyorum.

| MP Combat Isolate Whey Protein

| Musclepharm Glutamine
| Universal Creatine Powder
| Universal Amino 3001
| Universal GH Max
| Nutrade BCAA 4:1:1

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.. Kendinize fit bakın.

kafam karıştı şimdi bakıyorum çoğu kişi glutamin ve amino asit kullanıyor. 31 yasındayım 187 cm boy, 88kg agırlıgım var. bacak kısmım ince, göğüs normal bütün fazlalık bel bölgemde toplanmış gibi duruyor. 8 aydır body yapıyorum. 3 aydır genrise isolat complex ve scitec bcaa 500 kullanıyorum. başka suplement kullanmadım. benimde amino asit ve glutemin falan kullanmama gere var mı?

Arkadaşlar herkese selamlar, 2,5 3 seneden beri bu sporun içindeyim son 6 aydır, haftada 3 veya 4 gün spor yapıyorum. Vücud olarak kas oranım oldukca iyi, biraz cardio ihtiyacım var, onu da antreman sonrasında kosuyla yavas yavas gideriyorum. Şuan için özellikle bacak ve gögüs bölgemde hacim kazanmak istiyorum. Bugüne kadar whey protein ve nox dısında supplement kullanmadım. Supplementler hakkında bilgi sahibi olsamda iyi bir kombo yapmak istiyorum. Şuan için nox kullanmıyorum. Hacim için whey proteinin yanına Glutamine, Beta alanine, BCAA, Creatine düşünüyorum. Sizce bu beşli hacim için ideal midir ? Bu kombinasyona eklenebilecek veya çıkarılabilecekler nelerdir? Whey protein yanına casein de koymak gerekir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Kas kutlen var mis zaten. Karbo ağırlıklı gerekmez sana. Whey, glutemin, bcaa, tribulus, spinact extrackt işini görür. Gece casein olsa iyi olur tabiki lor peynirini shake yap iç. Ben öyle yapıyorum. Ama tuz ve yagsizini bulman lazım.
Tribulus kullanmayı düşünüyorum fakat çekiniyorum.. Yan etkisi varmı.. Ultimate tribulus nasıl veya ne tavsiye edilir

wrath

ultımate pro star proteın tozu ve creatın ayrıca unıversal 2700 amıno kulanıyorum.sızce bunlara ek olarak proteın zıncırı ıcın bcaa mı alsam yoksa glutamın yuklemesı mı yapsam ıkı arada bır derede kaldım.creatın zaten su tutucaktır. lakın glutamınlede buyume hormanlarımı tetıklesem mı . ?

ultımate pro star proteın tozu ve creatın ayrıca unıversal 2700 amıno kulanıyorum.sızce bunlara ek olarak proteın zıncırı ıcın bcaa mı alsam yoksa glutamın yuklemesı mı yapsam ıkı arada bır derede kaldım.creatın zaten su tutucaktır. lakın glutamınlede buyume hormanlarımı tetıklesem mı . ?
muslemeds decanate al içinde 5gr bcaa ve 5gr glutamin var bir taşla iki kuş vurmuş olursun

Merhabalar dün biraz alışveriş yaptım bi mağazada indirim gördüğüm için.
Biraz para harcadık ve bi çok ürün aldım ama nasıl verim alırım bilmiyorum okadar para verip yanlış kullanarak telef etmek istemiyorum. Elimdeki ürünler ;
1)Weider Crash Weight Gain
2)Gaspari Nutrition Creatine
3)Gaspari Nutrition Glutamine
4)Hardline Arg 1250
5)4DN Casein
Bunları antrenman ve off günleri olmak üzere nasıl kullanmalıyım kombine olarak creatini felan sürekli kullan diyolar ben şu şekil kullanmaya başladım ;
Sabah kahvaltı sonrası Gainer+Glutamine
Antrenman öncesi Creatine+Arg1250
Akşam yemeğe sonrası Gainer
Yatmadan önce Casein
Doğrumu olur ve creatini off günlerde ne zaman kullanıcam bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

kafam karıştı şimdi bakıyorum çoğu kişi glutamin ve amino asit kullanıyor. 31 yasındayım 187 cm boy, 88kg agırlıgım var. bacak kısmım ince, göğüs normal bütün fazlalık bel bölgemde toplanmış gibi duruyor. 8 aydır body yapıyorum. 3 aydır genrise isolat complex ve scitec bcaa 500 kullanıyorum. başka suplement kullanmadım. benimde amino asit ve glutemin falan kullanmama gere var mı?
bulking yapiyorsan ikisine de gerek yok. cutting deysen aa olabilir. saglikli biri isen glutamine sana bir etki etmeyecek kas insasi anlaminda, bosuna para harcama.[DOUBLEPOST=1462263204][/DOUBLEPOST]
Biraz para harcadık ve bi çok ürün aldım ama nasıl verim alırım bilmiyorum okadar para verip yanlış kullanarak telef etmek istemiyorum. Elimdeki ürünler ;
4)Hardline Arg 1250
5)4DN Casein
Bunları antrenman ve off günleri olmak üzere nasıl kullanmalıyım kombine olarak creatini felan sürekli kullan diyolar ben şu şekil kullanmaya başladım ;
Yatmadan önce Casein
Doğrumu olur ve creatini off günlerde ne zaman kullanıcam bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
creatine gunun istedigin saati 5gram olarak her gun alabilirsin.
glutamineden gercekten yarar alman icin yuksek dozda kullanman lazim. porsiyonda 5gram gunde 4 kez, ozellıkle antreman oncesi ve sonrasi. glutamine e para harcama tekrar.

4)Hardline Arg 1250
5)4DN Casein
Yatmadan önce Casein
glutamını yatmadan once tuket daha faydalı .buyume hormonlarını zıplattıgı ıcın yatarken kazeınle bırlıkte etkı edıcektır. creatınıde 1 hafta kullan 1 hafta ara ver 6 hafta kullan 1 ay ara ver seklınde kullanmalısın. olcegı zaten cay kasıgı off gunlerınde alma vucudun creatını normal yolla salgılıyor zaten.hardlıne arg antremandan 45 dk once alınıyor tahmınım. hardlıne ı hıc tercıh etmedıgım ıcın bılmıyorum :)

glutamını yatmadan once tuket daha faydalı .buyume hormonlarını zıplattıgı ıcın yatarken kazeınle bırlıkte etkı edıcektır. creatınıde 1 hafta kullan 1 hafta ara ver 6 hafta kullan 1 ay ara ver seklınde kullanmalısın. olcegı zaten cay kasıgı off gunlerınde alma vucudun creatını normal yolla salgılıyor zaten.hardlıne arg antremandan 45 dk once alınıyor tahmınım. hardlıne ı hıc tercıh etmedıgım ıcın bılmıyorum :)
Peki glutamineyi kazeinle aynı shakerda karıştırıpmı içim yoksa ayrı ayrımı . Birde creatin etki göstermesi için off günlerindede kullanmalısın diyorlar düşüncen nedir ?

Peki glutamineyi kazeinle aynı shakerda karıştırıpmı içim yoksa ayrı ayrımı . Birde creatin etki göstermesi için off günlerindede kullanmalısın diyorlar düşüncen nedir ?
glutamın veya creatını shakerda proteın tozuyla kullanabılırsın sahsen ben oyle yapıyorum . creatın zaten vucudunda dogal yollarla uretılen bır madde . sen creatını ıcmesende vucudun uretıcek lakın her gun almaya baslar ve creatın depolarını sureklı dısardan doldurmaya baslarsan bır sure sonra vucut kendı uretımını azaltıyor ve vucudun dengesı bozuluyor. off gunlerınde alma derım zaten creatını bırcok arkadasımız yanlıs tuketıyor. gunde 15 gr kullananlar var sasırıyorum maxımum gunde 5 gr yanı sılme 1 cay kasıgı .

Merhaba arkadaşlar, Sizce bu kombin uygun mudur?
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr
Nutrend Compress BCAA 4:1:1
Hardline Creapure
Optimum Glutamine Powder 630 Gram
Nutrex Hawaiian Spirulina Pasifica
Ürünleri henüz almadıysan normal tanınmıs marka ucuz whey isolate( 4D isolate matrix) ennnn ucuz olanından creatine (hepsi aynı monohidratsa eğer) yanında nitric oksit ürünü... bcaa glutamine in yeterli belenme yaptığın zaman gerekli olduğunu düşünmüyorum tabi ki kg başına 2-2.5 gr protein alıyorsan

wrath

Back
Yukarı