İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ürünleri henüz almadıysan normal tanınmıs marka ucuz whey isolate( 4D isolate matrix) ennnn ucuz olanından creatine (hepsi aynı monohidratsa eğer) yanında nitric oksit ürünü... bcaa glutamine in yeterli belenme yaptığın zaman gerekli olduğunu düşünmüyorum tabi ki kg başına 2-2.5 gr protein alıyorsan

wrath
Maalesef beslenme ile besinleri yeterli olarak alamıyorum o yüzden takviye ürün alacağım. Whey ve vitamin zaten mevcut üstüne diğerlerini eklemeyi düşünüyorum. Neden ucuzlarını almamı istediniz acaba?

Maalesef beslenme ile besinleri yeterli olarak alamıyorum o yüzden takviye ürün alacağım. Whey ve vitamin zaten mevcut üstüne diğerlerini eklemeyi düşünüyorum. Neden ucuzlarını almamı istediniz acaba?
Ucuz olan ile pahalı olan aynı tür ürünler arasında çok fark yok Amix Cfm izole kullanıyorum şimdilik 290 lira gibi bir fiyatı var fakat daha bundan önce kullandığim 4d izolate matrix(150 lira) den pekde bir farkı yokmus recovery etkisini digerinde de hissediyordum.
Bundan sonra benim mantigim su: Weider whey e 300 lira verecegime en uygunundan bir whey alırım yanına uygun fiyatta bcaa glutamine kombine ederim whey bcaa glutamine toplamda 300 lirayı bile bulmaz fakat weider den daha kaliteli bir icerik elde ederim☺

wrath

Ucuz olan ile pahalı olan aynı tür ürünler arasında çok fark yok Amix Cfm izole kullanıyorum şimdilik 290 lira gibi bir fiyatı var fakat daha bundan önce kullandığim 4d izolate matrix(150 lira) den pekde bir farkı yokmus recovery etkisini digerinde de hissediyordum.
Bundan sonra benim mantigim su: Weider whey e 300 lira verecegime en uygunundan bir whey alırım yanına uygun fiyatta bcaa glutamine kombine ederim whey bcaa glutamine toplamda 300 lirayı bile bulmaz fakat weider den daha kaliteli bir icerik elde ederim☺

wrath
weıderın turkıye ıcerıgı ıle abd ıcerıgı cok farklı . arkadasım abd den urun getırdı karsılastırdık habıden tat bıle farklı. gelısım etkısını saymıyorum bıle.

weıderın turkıye ıcerıgı ıle abd ıcerıgı cok farklı . arkadasım abd den urun getırdı karsılastırdık habıden tat bıle farklı. gelısım etkısını saymıyorum bıle.
Tarım bakanlığının sorunumudur distribitorun sorunumudur bilemeyecegim ama icerik farki olduguna eminim avruda satilan c4 pre-workoutla burada satilanin iceriklerinde farkliliklar var adamlar no xplode 3.0 ı eskittiler bizim piyasada 2.0 versiyonu bile yok

wrath

Tarım bakanlığının sorunumudur distribitorun sorunumudur bilemeyecegim ama icerik farki olduguna eminim avruda satilan c4 pre-workoutla burada satilanin iceriklerinde farkliliklar var adamlar no xplode 3.0 ı eskittiler bizim piyasada 2.0 versiyonu bile yok

wrath
cogu urunu goremıyoruz bıle . :) adamlar gelısımde bızden tabı onde olurlar. Turkıye her ne kadar ılerı sevıyede gozuksede fuarlar olusturulsada onlar gıbı tam destek alamıyoruz. kı zaten gumrukden gırdıgınde fıyatları bılıyorsunuz. sozde hardlıneımız var ama fıyatlar tavan. unıversalın yurtdısı urunlerı var efsane.gel gor kı burda yok

Arkadaslar merhaba buralarda yeniyim bir sorum olcak?
zayiflamak icin optimum nutrition whey protein, bcaa, omega 3 fish oil ve oxyelite thermogenic kombinasyonu yapilabilirmi herhangi bir yan etkisi veya gereksiz olurmu?

Arkadaslar merhaba buralarda yeniyim bir sorum olcak?
zayiflamak icin optimum nutrition whey protein, bcaa, omega 3 fish oil ve oxyelite thermogenic kombinasyonu yapilabilirmi herhangi bir yan etkisi veya gereksiz olurmu?
O kombinlerin yan etkisi olmaz.Oxyeliten ürününü iyi araştır bi ara abdde yasaklı bir ürün üretiyordu ama etkiliydi gerçi onu bulamazsın ama dikkat et.Whey-Bcaa-Omega3 Fisoil bunlar yağ yakımına direkman etki etmez ama vücut geliştirme yapan birinin alması gereken temel ürünler yani bunları yağ yakmak için olmasa bile almalısın , tabi bu benim görüşüm bazıları whey gerek yok tavuk yerim der :D zırt pırt der diyen çok çıkar.

O kombinlerin yan etkisi olmaz.Oxyeliten ürününü iyi araştır bi ara abdde yasaklı bir ürün üretiyordu ama etkiliydi gerçi onu bulamazsın ama dikkat et.Whey-Bcaa-Omega3 Fisoil bunlar yağ yakımına direkman etki etmez ama vücut geliştirme yapan birinin alması gereken temel ürünler yani bunları yağ yakmak için olmasa bile almalısın , tabi bu benim görüşüm bazıları whey gerek yok tavuk yerim der :D zırt pırt der diyen çok çıkar.
Eyvallah hocam saolasin oxyelite cok tavsiye edildi o yuzden alip almama arasinda kararsızim ama dediginiz gibi bir zararli madde varsa hic gerek yok

Arkadaşlar bu kombinasyon ve kullanım şekli hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim lütfen.

Optimum Gold Standart Whey
Optimum Gold Standar Casein
Optimum Cereatine Powder
Optiumum BCAA 5000 Powder
Gaspari AminoMax 8000 Tablet
Hardline Glutapure Toz
MP Assult Black

Sabah kalkınca:
whey
kahvaltıdan 2-3 saat sonra:
4 gr BCAA
öğle yemeğinden 2-3 saat sonra:
4 gr BCAA
Antremandan yarım saat önce:
MP Assult Black (yarım ölçek)
Antremandan hemen önce:
4 tablet Gaspari AminoMax 8000
5 Gr Glutamin
Antreman sırasında
2 tablet Gaspari AminoMax 8000
Antremandan sonra
Whey,
5 gr Keratin,
5 gr. Glutamin
gece yatarken
Casein
5 Gr Glutamin
(off günlerde çalışma sonrası keratin almadığım için + 5 gr keratin)

Çalışma günleride, off günlerde aynı, sadece keratinin zamanı değişiyor ve off günlerde 1 ölçek whey az kullanılıyor antreman sonrası olmadığı için.

Çok teşekkürler.

Arkadaşlar bu kombinasyon ve kullanım şekli hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim lütfen.

Optimum Gold Standart Whey
Optimum Gold Standar Casein
Optimum Cereatine Powder
Optiumum BCAA 5000 Powder
Gaspari AminoMax 8000 Tablet
Hardline Glutapure Toz
MP Assult Black

Sabah kalkınca:
whey
kahvaltıdan 2-3 saat sonra:
4 gr BCAA
öğle yemeğinden 2-3 saat sonra:
4 gr BCAA
Antremandan yarım saat önce:
MP Assult Black (yarım ölçek)
Antremandan hemen önce:
4 tablet Gaspari AminoMax 8000
5 Gr Glutamin
Antreman sırasında
2 tablet Gaspari AminoMax 8000
Antremandan sonra
Whey,
5 gr Keratin,
5 gr. Glutamin
gece yatarken
Casein
5 Gr Glutamin
(off günlerde çalışma sonrası keratin almadığım için + 5 gr keratin)

Çalışma günleride, off günlerde aynı, sadece keratinin zamanı değişiyor ve off günlerde 1 ölçek whey az kullanılıyor antreman sonrası olmadığı için.

Çok teşekkürler.
Yıllarca protein tozu, kazein vs..kullanmış birisi olarak diyorum ki, son kutularım biter bitmez kullanmayacağım bir daha. Beslenmem zaten sağlam, neden onlara yıllarca para verdim ki...
Yani, iyi bir beslenme programı hazırla amaçlarına yönelik.
Kreatin al, gerisini salla gitsin.
İlla kreatinin yanına takviye istersen, çok ağır çalışıyorsan glukozamin al. Bu ikisi haricinde yaptığın sporun hakkını ver, sağlam beslen ve iyi dinlen. Hedeflerine ulaşırsın.
BCAA,protein tozu, kazein,glutamin vs..bence iyi beslenen birisi için cidden gereksiz, boşa para.

Tamamen parasal duruma bağlı olduğunu düşünüyorum
Temelde : Whey,Kreatin yeterli ama maddi durumumuz yerinde ise
Lüks: Whey,Kreatin,Bcaa,ZMA,Beta-Alanine

Yıllarca protein tozu, kazein vs..kullanmış birisi olarak diyorum ki, son kutularım biter bitmez kullanmayacağım bir daha. Beslenmem zaten sağlam, neden onlara yıllarca para verdim ki...
Yani, iyi bir beslenme programı hazırla amaçlarına yönelik.
Kreatin al, gerisini salla gitsin.
İlla kreatinin yanına takviye istersen, çok ağır çalışıyorsan glukozamin al. Bu ikisi haricinde yaptığın sporun hakkını ver, sağlam beslen ve iyi dinlen. Hedeflerine ulaşırsın.
BCAA,protein tozu, kazein,glutamin vs..bence iyi beslenen birisi için cidden gereksiz, boşa para.
Bcaa'nin beslenme ile alakasi nedir hocam.
Essantiel amino acid degil mi?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar yaş 20 kilom 93 boyum 190 cm yağ oranım %15 elimde
Optimum marka
Whey protein tozu
Glutamine
Kreatine
Bcaa var hepsi optimum marka Bu suplementleri nasıl kullanırdınız ?

Arkadaşlar yaş 20 kilom 93 boyum 190 cm yağ oranım %15 elimde
Optimum marka
Whey protein tozu
Glutamine
Kreatine
Bcaa var hepsi optimum marka Bu suplementleri nasıl kullanırdınız ?
wheyi sabah uyaninca ve antreman sonrasi.
glutamine i sabah aksam alacagin whey in icine atardim.
kreatini sadece bi sefer sabah veya aksamki proteinin icine atardim.
bcaa yi antremandan once veya antreman sirasinda tuketirdim.
onemli olan tum bunlardan gelen proteini sayman.
gun icinde besinlerden yeterli protein aliyorsan sabah alacagin wheyi kaldirabilirsin.

wheyi sabah uyaninca ve antreman sonrasi.
glutamine i sabah aksam alacagin whey in icine atardim.
kreatini sadece bi sefer sabah veya aksamki proteinin icine atardim.
bcaa yi antremandan once veya antreman sirasinda tuketirdim.
onemli olan tum bunlardan gelen proteini sayman.
gun icinde besinlerden yeterli protein aliyorsan sabah alacagin wheyi kaldirabilirsin.
Benim düşündüğüm spordan önce kreatine ve whey protein spordan sonra whey protein kreatine glutamine son olarak ta akşam yatmadan önce glutamine sence bu nasıl ?[DOUBLEPOST=1482577418][/DOUBLEPOST]Yemek düzenim iyi herşeyi saatinde ve gramında tüketiyorum her kalori hesabını yapıyorum fakat suplement konusunda net bi bilgim yok

Son düzenleme:
Benim düşündüğüm spordan önce kreatine ve whey protein spordan sonra whey protein kreatine glutamine son olarak ta akşam yatmadan önce glutamine sence bu nasıl ?[DOUBLEPOST=1482577418][/DOUBLEPOST]Yemek düzenim iyi herşeyi saatinde ve gramında tüketiyorum her kalori hesabını yapıyorum fakat suplement konusunda net bi bilgim yok
her kalorinin hesabini yapman iyi bir sey. once ne kadar kalori alman gerektini buluyorsun. sonra bu kalorinin ne kadari proteinden gelecek onu buluyorsun. sonra beslenme programinda eksik kalan protein acigini wheyden tamamliyorsun. diyelim gunde 3 sefer yemek yiyorsun ve toplamda 130 gram protein aliyorsun ve hedefin 160 gram protein, o zaman 30gram icin wheyden yararlaniyorsun. sonucta alman gerekenden fazla protein alman iyi bir sey degil. ve en onemlisi, daha tecrubeli vucut gelistiricilerin gunluk almasi gereken protein bu ise yeni baslamis insanlara gore daha azdir.

her kalorinin hesabini yapman iyi bir sey. once ne kadar kalori alman gerektini buluyorsun. sonra bu kalorinin ne kadari proteinden gelecek onu buluyorsun. sonra beslenme programinda eksik kalan protein acigini wheyden tamamliyorsun. diyelim gunde 3 sefer yemek yiyorsun ve toplamda 130 gram protein aliyorsun ve hedefin 160 gram protein, o zaman 30gram icin wheyden yararlaniyorsun. sonucta alman gerekenden fazla protein alman iyi bir sey degil. ve en onemlisi, daha tecrubeli vucut gelistiricilerin gunluk almasi gereken protein bu ise yeni baslamis insanlara gore daha azdir.
Kilom 93 almam gereken protein miktarını kilo başına 2 ile çarpıyorum ve almam gereken 186 çıkıyor besinlerden 160 alıyorum[DOUBLEPOST=1482585965][/DOUBLEPOST]Kilo başına 2 ile çarpmam şimdilik kafi diye düşünüyorum ilerleyen zmanlarda 2.3 2.5 ile çarparak devam edeceğim

Kilom 93 almam gereken protein miktarını kilo başına 2 ile çarpıyorum ve almam gereken 186 çıkıyor besinlerden 160 alıyorum[DOUBLEPOST=1482585965][/DOUBLEPOST]Kilo başına 2 ile çarpmam şimdilik kafi diye düşünüyorum ilerleyen zmanlarda 2.3 2.5 ile çarparak devam edeceğim
Definasyona girmediginiz veya steroid kullanmadiginiz surece carpani arttirmaya gerek yok hocam. Bulkda en fazla x2 önerilir, fazlasini vucut sindiremez ve yag olarak depolar. Ne olarak depolandigi cok fazla tartisilsa da sindirilmeyecegi kesin. X2 sindiriliyor mu o bile meçhul :)
Ben sahsen bulkda x2
Definasyonda x2.7 aliyorum
Steroid kullansam bulk x3, definasyon 3.7 :)
Ekleme:
İşte bu yüzden steroidler mucize gibi goxuksede her koşulda yine harika bir beslenme programimiz olmasi gerekiyor :)
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Animal pump,animal stak,animal pak,kreatin olurdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı