ozzers
Üye
animal nitro + m stak + sterol complex + nitrix kombosu ile 21 günde çok iyi sonuç aldım
firebird m stak + sterol complex birbirine yakın ürünler değilmi ?
( sterol complex-bitkisel )
animal nitro + m stak + sterol complex + nitrix kombosu ile 21 günde çok iyi sonuç aldım
kesinlikle değil birlikte çok güzel etki veriyolar , bb.com da foruma sterol complex diye arattır herkes animal serisinden stak ve m stak ile kombine etmiş ve sağlam sonuç almışfirebird m stak + sterol complex birbirine yakın ürünler değilmi ?
( sterol complex-bitkisel )
ozzers başlığını zaten mevcut olan başlığa ekledim ve bu başlığın da adını ideal supplement kürü'nden "ideal Supplement Kombinasyonu (Stak)" na değiştirdim..
IDS Sport Isolate Whey Protein
Animal Pump
Bunlarla çok iyi sonuçlar elde ettim. 2 üründe çok başarılı. vücudum patlamaya hazır bombaymış meğer, 1 ayda çok iyi bir verim aldım tabiki beslenme de hat safada.weightlifter
animal pump bir kutu bitmek üzere bunun yerine nano vapar siparişi ettim.
sipariş ettiklerim;
Nano Vapor
Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard
Universal Nutrition BCAA 200
Universal Nutrition Glutamine
Prolab Creatine Monohydrate Powder
Hot-Rox (bunu şimdiden sipariş ettim ilerde yağ yakmak için cardio ve diyetle kullanacağım)
bir de Bonie Cream Çatlak Kremi sipariş ettim. hyper_
siparişlerimde gelince bir aile fotosu çekip atarımthums:![]()
vapor geldiğinde etkisini animal pumpla kıyaslarsan sevinirim, bende ikisinden birini almayı düşünüyorumda![]()
No-xplode, cell mass,nitro-tech,animal flex, anabolic halo, animal pak, bcaa kombinasyonunu düşünüyorum şimdilik.