Fruit punchu sakın alma.Cell massde arctic berry blast gerçekten hoş bir tadı ve rengi var.Soğuk suyla rahatlıkla sevdiğiniz bir meşrubatı içer gibi içebiliyorsunuz.No-xplode de fruit punch aromalısı çok kötü.Forumdaki tecrübelere dayanarak orange aromalısından alacağım.Hacim için Cell-Mass-No-Xplode-Animal Pak-Optimum Whey düsünüyorum Cell-Mass-No-Xplode'u daha onceden kullanmıs arkadaşlar bunların hangi aroması daha gusel ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
-Bsn cellmass
-Bsn no-xplode
-Bsn nitrix
-Optimum Kazein
-Optimum Whey
-Animal Pak
-Animal flex
-Lipo 6
-glutamine
-bcaa
Bu kür Mestanoya ait.Şahsen sizin yerinizde olsaydım protein tozu, kreatin ve bcaa kullanırdım.Nitrik oksit ürünlerini kullanmayı en azından belirli bir aşamaya geldikten sonra kullanmayı düşünürdüm.Mestano bu supplement kürünü bana mı yazdın? cellmass, No-xplade ve nitrix sanırım yalnız yurtdışından getiritilebiliyor. bunların yerine türkiyeden alabileceğim herhangi bir ürün var mı? Casein ve argininin yağ oranını artırıp artırmadığı ise hala cevaplandırılmadı.
Bu kür Mestanoya ait.Şahsen sizin yerinizde olsaydım protein tozu, kreatin ve bcaa kullanırdım.Nitrik oksit ürünlerini kullanmayı en azından belirli bir aşamaya geldikten sonra kullanmayı düşünürdüm.
Kreatin sanıldığı gibi vücutta fazla bir su tutulmasına sebebiyet vermiyor.whey protein ve bcaa alımı daha isabetli olur.Bu spora başlayalı fazla olmamış kişilerin supplement kullanmamasından yanayım ama 3ay gibi bir süreden sonra kullanılabilir olduğu söyleniyor, tabiki bu sizin bileceğiniz birşey.Kreatin vücudun su toplamasını arttırıyor diye biliyorum bu yüzden yağ yakmaya çalışanlara önerilmiyor diye biliyorum. benim amacım hacim yapmak değil yağ oranını biraz daha aşağıya çekerken kas yapmak. Bu nedenle whey protein tozu ile BCAA mı kullanmalıyım yoksa amino asit mi yoksa L-arginin mi ZMA mı?