İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

androm

Üye
arkadaslar,

farzedin supplement cennetinde yasiyosunuz ! etrafiniz ucuz ve cesitli supplement kayniyor :)
mukemmel somuc icin neleri tercih ederdiniz ? ben asagidaki oneriler ile basliyorum, eksik veya fazlalari beraberce tartisalim ideal sonuc icin. Hem boylelikle tonlarca para verip bilincsiz kur yapmak yerine, daha saglikli onerilerle kullanicilara yardimci olmus oluruz. amac kaliteli kas kutlesi ! Bu bilgi onumuzdeki gunlerde yapacagim kendi kurum icinde faydali olacak !

- whey, bcaa, glutamin
- creatin ethyl ester (bsn cellmass) veya muscletech celltech
- animal pak
- gakic
- no-xplode
- bulgarian tribulus

Aslında iyi olurdu ama insanın yinede ister istemez bu kadar suplement cenneti içerisinde vucudu fazla yormasından korkardım..İllaki bu kadar suplementin cılkını çıkaracaklardır..Çok evhamlı gibi ama burası türkiye sonuçta..

Ama tabiki benim favori suplementlerimden BCAA TOZ(Hep tercihim optimum olmuştur..)Şöyle 40 günlük bir yükleme düşünsem (Bu arada zaten yepıyorum oda ayrı bir konu :roll: )

300 gr BCAA OPTİMUM

NOW Arginin-Ornitin 250 caps (Hep tercih markam oldu yararını çok gördüm..)

NOW Amino 1500 300 caps

Tribulus ( Optimum)

Vitalabs Monster Matrix Pack ( Universal pahalı gerçi burası cennet ama neyse :) )

Prolab Horny Goat Weed (Bu da çok sevdiğim ayrı bir ürün tribulusla birlekte düz duvarlarla samimi arkadaşlıklar kuruyoruz :D )

-Creatine olarak Cellmass daha iyi bir seçim olur bence.Celltech gereksiz kalori içeriyor ve üstüne vücudu gereksiz şişiriyor (Su toplaması).Zaten NO-xplode'da alıcaksan cellmass ile beraber kullanarak creatine alımını en üst seviyede tutabilirsin.

-Muscletech Gakic tamamen reklamdan ibaret bir supplement.Etkisini hissettim diyen 1 kişi görmedim (Kendimde dahil).

-Animal Pak yerine dozu daha hafif olan bir multivitamin tercih edebilirsin.

-ON Whey alırsan extradan glutamine almaya gerek yok içinde zaten mevcut.Aslında içinde BCAA'larda mevcut ama yeterli olmadığı fikrindeyim.

GAKIC Amerikada dalga geçilen bi ürün. Adamlar GAKIC deyince direk size salak muamelesi yapiyorlar. (bana yaptilar ordan biliyorum) Ama burası türkiye tabi.. 3-5 kişiye gaz verip 3-5 kişiyede reklam yaptırdın mı, pudra şekeri bile satarsın dünyanın en iyi Nitric Oxide ürünü diye..

gakicle ilgili tadinin cok kotu yorumunu okuduktan sonra almaktan vazgectim. (hernekadar muscletech yapmissa vardir bir hikmet desemde !!!)

haftabasindan beri cellmass ve noxplode ikilisini kullaniyorum. Baska bir baslik altinda yazmistim ama tekrar belirteyim gercekten muhtesem ikili. iki haftadir takili kaldigim kilolarin uzerine 10 ar kilo koydum yaklasik. Idman sonrasinda recovery hakkaten mukemmel. Cok cok memnunum ama daha 3 gun oldu bakalim bitmeye yakin neler olacak.

biopro whey protein+glutamine+creatine+saf arginine+saf ornithine+weider megafort+glucosamine+shark cartilage+Vit.C+Vit.E+Vit B komp.+ Omega 3-6-9 + Flaxseed Oil+ ZMA + Tribulus + Multivitamin+saw palmetto+ Acetyl L-Carnitine+Alpha Lipoic Acid+Lecithin+Milk Thistle

yeter bana :)

dexterr hakkaten bu ideal degil radikal kur olmus :)
kesinlikle saydiklarinin hepsi cok faydali ama yerinde olsam
vit c, vit e , vit b , zma, cartilage, zma yi cikarip yerine animal pak ve mstak koyardim..

Bu kadar ilaç,steroid olmasa bile karaciğeri zorlamaz mı?Bütün oral ilaçlar karaciğerden geçiyormuş yani.Dexter sen bu kürü yaptın mı?

Karaciğere yük yapmasına yapar ama steroidler gibi fazla etkilemez.Sadece sivilce yapabilir.Biraz dinlenme payı bırakırsanız vücuda karaciğer rahatlamış olur.

Normalde senin karaciğer için aldığın b vitaminini bile karaciğere yükü vardır aslında.Ama tehlikeli düzeyde değildir.

whey protein+glutamine+creatine+glucosamine+Vit.C+Vit.E+Vit B komp.+ Omega 3-6-9 + CMZ + Tribulus + Multivitamin+saw palmetto++Milk Thistle

bunu yapmıstım.. creatine yukleme haftası (20g.) sivilce oldu biraz milk thistle'ı ilave ettim problem cozuldu.. sonra sivilce felan olmadı.. vitaminlerin dogal formlarını kullandım.. sonuç olarak 2 ayda 3 kg aldım..

evet

benim sac dokulmesi 4 yıl once kazıttıktan sonra durmustu zaten.. 4 senedir hep 1 numara yaptım yada kazıttım 5. senemde artık uzatıyorum sacları belki o yuzden cogalmıs gibi geliyor bana yada gercekten saw palmetto sacları cogaltıyor :)

Re: evet

dexterrr dedi:
benim sac dokulmesi 4 yıl once kazıttıktan sonra durmustu zaten.. 4 senedir hep 1 numara yaptım yada kazıttım 5. senemde artık uzatıyorum sacları belki o yuzden cogalmıs gibi geliyor bana yada gercekten saw palmetto sacları cogaltıyor :)

Benim de 3-4 yıl önce sinsi sinsi başlamıştı.Saçlarım uzundu o yüzden pek takmıyordum ama saçı kestirince kendimi tanıyamamıştım.Sonra ben de kazıttım durdum resmen dazlak gezdim 1 yıl,neler kullanmadım ama nafile.Genetik kellik olunca hiçbiri fayda vermiyo.Sonra yaklaşık 8 aydır propecia kullanmaya başladım,müthiş sonuçlar aldım :D

.Muscletech Nitro-tech Hardcore
.BSN Cellmass
.BSN Nitrix
.Bsn NO-Xplode
.Scivation Xtend
.Twinlab AminoFuel
.Animal Pak
.Optimum Zma

aartun dedi:
.Muscletech Nitro-tech Hardcore
.BSN Cellmass
.BSN Nitrix
.Bsn NO-Xplode
.Scivation Xtend
.Twinlab AminoFuel
.Animal Pak
.Optimum Zma

aartun,

bu saydiklarini su an kullaniyor musun ? bence cok iyi bir kombinasyon.
Eger kullaniyorsan yorumlarini paylasir misin ?

androm ben bunları amerıkadayken kullandım
yaklasık 40 gunluk bır kur cok daha pahalıya gelmıyor orada takdır edersınkı ki bu urunler 1.sınıf sende bılıyorsun.
4 tane 40 gunluk kur yaptım 10 ar gun ara verdım hepsının arasında,sana dıyecegım tek sey su;kas agrısı nedır unuttum ve ınanılmaz ılerleme kaydettım.bu kur benım uzun zaman yaptıgım arastırmaların sonucunda ortaya cıkmıstır dıkkat edersen ordakıler bırbırlerını desteklerler.
zma yerıne trıbulus degıskenını ekleyebılırız ancak agır olabılır
saygılar.

eklemeyi unutmuşum,,
scıvatıonn xtend çok kaçık bır urun,alternatıf olarak yıne amerıkan malı ;controlled labs purple wraath gosterılebılır hemen hemen aynı fıyat.

Controlled labs Purple Wraath alıcaksanız 3. version olmasına dikkat edin.1. ve 2. versiyonların tadı korkunç ve kusturma ihtimali yüksek.Bende 2. versiyon vardı kutuyu zar zor bitirebildim.

Back
Yukarı