Merhaba. Yaşım 17,çok uzun süredir diyetteyim,bugüne kadar. Şuan kilomu korumaya çalışıyorum. Yaşım e bilgisizliğim gereği çok sağlıksız bir diyet yapmıştım
Acısınıda hala çekiyorum,saçlarım dökülüyor. 4 vitamin ilacı kullanıyorum,doktorum ( cildiye )kilo alırsın demişti fakat hala yağ oranım düşmekte. Ama saçlarımın dökülmesi devam ettiği için diyeti bugün koruyucu bir listeyle bıraktım. Yalnız her diyetisyene gittiğiminde tartıda 2 kilo artıyordum. Normalde 58-60 arası bir kilom var. Eskidenn 83 kiloydum ve hızlı verdiğim için vitaminsizlikten saçlarım dökülüyor zaten. İlaçları kullanmaya başladıktan sonra vücudum şişmeye başladı. Her tartıya çıktığımda doktorumda şaşırdı fakat daha sonra bilgisayardan yağ oranın sürekli hızla düştüğünü gördük. Bugün tartıldığımda 65 gösteriyordum. 2 hafta öncesi 63 düm. Vücudumda ödem varmış ve malesef ilacın etkisi. Vücudumun şişliğini nasıl indirebilirim ? İlaçlarım 1 ay oldu kullanalı bitti, yarın tekrar adı olarak bilemiyorum ama değişebilir,kullanacağım.
Bir de normal bi bayanın yağ oranı ne kadar olmalı ? Ben şuan kilomu korumak için listeye uyuyorum,hastalığım geçtiği zaman devam edicem.Yanlış hatırlamıyorsam benim 17 veya 19 idi

Bir de normal bi bayanın yağ oranı ne kadar olmalı ? Ben şuan kilomu korumak için listeye uyuyorum,hastalığım geçtiği zaman devam edicem.Yanlış hatırlamıyorsam benim 17 veya 19 idi