İLERİ SEVİYE FİTNESS PROGRAMIM

crocus

Üye
arkadaşlar nisandan beri düzenli haftada 5 gün spora gidiyorum fitness prog 3 e ayrıldı bir bakıp tavsiye de bulunur yorum bırakırsanız çok sevinirim :)

1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN

ROWER 5 DK. ROWER 5 DK. ROWER 5 DK.

LAT PULL DOWN 15-12-10 X3 LEG EXTENSION 15-12-10
BENCH PRESS 15-12-10 TEKRAR X3 SEATED ROW BERBAL SIMIT SQUAT
CHEST PRESS ONE ARM DUMBBELL ROW GULUTEUS MACH
INCLINE DUMBBLE PRESS CABLE ROWING DUMBBELL LUNGES
INCLINE '' FLYES TRICEPS PUSHDOWN ABDUCTOR DIŞ CABLE CROSSOVER FRENCH PRESS ABDUCTOR İÇ
EZ-BAR CURL ONE ARM DUMBBELL DUMBBELL SHOULDER PRESS
DUMBELL ALTERNATE BICEP REAR DELTOID MACH
HAMMER CURL FRONT DUMBBELL RAISE
3 GÜN DE ORTAK MEKİK KARDİYO

CRISS CROSS 3X20 LYING KNEE UP ''
HANGING ''
CARDIO INTERVAL LEVEL 7 , 40 DK

arkadaşlar nisandan beri düzenli haftada 5 gün spora gidiyorum fitness prog 3 e ayrıldı bir bakıp tavsiye de bulunur yorum bırakırsanız çok sevinirim :)

YUKARIDA YANLIŞ OLDU DÜZELTEMEDİM :) YENİSİNİ YAZDIM.

1.GÜN
ROWER 5 DK
BENCH PRESS
CHEST PRESS
INCLINE DUMBBELL PRESS
INCHLINE '' FLYES
CABLE CROSSOVER
EZ-BAR CURL
DUMBBELL ALTERNATE BICEP
HAMMER CURL
CRISS CROSS 3X20
LYING KNEE UP ''
HANGING ''
CARDIO INTERVAL LEVEL 7, 40 DK

2.GÜN

LAT PULL DOWN
SEATED ROW
ONE ARM DUMB ROW
CABLE ROWING
TRICEPS PUSHDOWN
FRENCH PRESS
ONE ARM DUMBBELL

MEKİK VE AYNI KARDİYO

3.GÜN

LEG EXTENSION
BARBEL SIMIT SQUAT
GULUTEUS MACH
DUMBBELL LUNGES
ABDUCTOR DIŞ
ABDUCTOR İÇ
DUMBBELL SHOULDER PRESS
REAR DELTOID MACH
FRONT DUMBBELL RAISE

AYNI MEKİK VE KARDİYO

E
gayet iyi gibi, değişim var mı ne hissediyorsunuz çalışırken, zorluyor mu
evet kollarda goguste kaslanma sirt hatti cikmaya basladi hazirandan beri kalca 5 cm gobekten 4 cm gitmis ama gogus bel 1 cm artmis ;) ust gobekte hafif golgelenme var ama erkekler kadar hizli sonuc alamamak cok can sikici :([DOUBLEPOST=1385535457][/DOUBLEPOST]
Burpee hareketini cardio ya dahil edersen çok daha iyi olur
Ablaya bakicam die hareket kacti o ne guzel bisiy yaw hay massallahhh ;) kosu bandina cikmadan mi yapin diyorsunuz?

E

evet kollarda goguste kaslanma sirt hatti cikmaya basladi hazirandan beri kalca 5 cm gobekten 4 cm gitmis ama gogus bel 1 cm artmis ;) ust gobekte hafif golgelenme var ama erkekler kadar hizli sonuc alamamak cok can sikici :([DOUBLEPOST=1385535457][/DOUBLEPOST]
Ablaya bakicam die hareket kacti o ne guzel bisiy yaw hay massallahhh ;) kosu bandina cikmadan mi yapin diyorsunuz?
koşu bandı da yapın ama buda cardio nun bi parçası olsun..
Ablamıza laf yok tabi :)

Haftada 5 fazla. Overtraining e gerek yok kaslara dinlenme sansi vermezseniz gelisemez bu kadar basit . 4 gune dusurun su tuketimini artirin farki goruceksiniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
zaten nerdeyse 4 lt yakın su içerim oda içilmesi gerektiğinden değil suyu çok seviyorum ve içmeden duramıyorum malesef :) ama kime sorsam hep 5 dediler yani 2 gün spor bir off şeklinde insan da psikolojik olarak sanki gitmeyince aha kilo alıyorum oluyor yaa :(

zaten nerdeyse 4 lt yakın su içerim oda içilmesi gerektiğinden değil suyu çok seviyorum ve içmeden duramıyorum malesef :) ama kime sorsam hep 5 dediler yani 2 gün spor bir off şeklinde insan da psikolojik olarak sanki gitmeyince aha kilo alıyorum oluyor yaa :(
Icin rahat olsun 4 ideal idmani beslenmeyi adam akilli yaparsan faydasini gorursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı