Dostum merak ettiğim bi soruyu bu başlık altından sormak istiyorum. Streoid kullanmak için ortalama 2-3 yıl profosyonel şekilde bu iş yapmak gerekiyor biliyorum ben streoid kullanmayıda asla düiünmüyorum. Ama kafamda şu soru var. Naturel şekilde en fazla ne kadar olabilirim ? Naturelden kastım supplementler beraber tabi kreatin protein tozu bcaa vs. Bazıları diyor ki en fazla 43 cm kol yaparsın iyi de bu 43 cm kişiden kişiye değişir. Acaba bildiğin kesin doğal olan bir vücüt geliştirmeci tanıyor musun isim olarak söylersen sevinirim. Benim bildiğim savaş cebeci kullanmıyorum diyor bir de bada lekan wnbf şampiyonu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maddi manevi durumun iyiyse, spor hakkında bilgin varsa ve 15-20 yıl yaparsan natural olarak 50 CM ve üzeri kol yapmak gayet mümkündür.
Ama eğer maddi manevi durumun çok iyi değilse çok büyük hedef koyma kendine, çünkü natural olarak kas yapmak çok daha zor ve çok daha pahalıdır, bu güne bu gün hangi spor salonuna gidersen git 50 CM kolu olan steroidli bir adama rastlayabilirsin, ancak Natural yapan çok az. Çünkü herkesin o kadar fazla imkanı yok, 50 CM natural kol yapmak için senin sırf Supplamentlere harcaman gereken para, aylık insanların kira parasıdır.
Evet bol yağlı hacimse hacim bir kolun olabilir tabi +110 civarı kilo ile.İnsanlar bunu kas değil kilo olarak görür.Yani istersek naturalde oluyor [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk