Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Motive Olmaya Acayip İhtiyacım Var Spora Başladım 1-2 Ay Ağrılarım Oldu Spordan Sonra 3.Ay da Hiç Ağrı Olmadı Haliyle Düşündüm Yanlış mı Yapıyorum Diye Ama Yanlış Bi Harekette Yapmıyorum Ağırlıkta Artırdım Fakat Antrenman'dan Sonra Hiç Ağrım Olmuyo Buda Haliyle Moral Bozukluğu Yapıyo Vücut Desen Gözle Görülür Bir Değişiklik Yok
Motive Olmaya Acayip İhtiyacım Var Spora Başladım 1-2 Ay Ağrılarım Oldu Spordan Sonra 3.Ay da Hiç Ağrı Olmadı Haliyle Düşündüm Yanlış mı Yapıyorum Diye Ama Yanlış Bi Harekette Yapmıyorum Ağırlıkta Artırdım Fakat Antrenman'dan Sonra Hiç Ağrım Olmuyo Buda Haliyle Moral Bozukluğu Yapıyo Vücut Desen Gözle Görülür Bir Değişiklik Yok
bu yazdıgının yazının bu konuyla hiçbir alakası yok ancak ; sana bu konu hakkında onerim 3. aydayken hala aynı programı kullanıyorsan eger programı degiştirmeni oneririm . daha detaylı bilgiyi hocanızdan veya forumdan toplayabilirsiniz . kolay gelsin .