Merhabalar. Uzun bir araştırma döneminden sonra, 6 nisanda aralıklı oruca başladım. Aynı zamanda bir dil sınavına hazırlandığım ve ketojenik diyetin ders çalışmamı engellemesinden korktuğum için onu henüz yapmayı düşünmüyorum fakat bir sonraki durağım o olacak. İntermittent Fasting de epey faydalı oldu. Yaklaşık 3 hafta önce 163 boy 56 kiloyla başlamıştım, yaklaşık 1 hafta önce 53tüm ve yarın tekrar tartılıp kilomu güncelleyeceğim. Aynı zamanda yediklerimle ilgili bilgi vereceğim. Tartıdan ziyade görünüşte ve ölçümlerde de bir şeyler değişti.
Bel: 68 - 65
Kalça: 90 - 87
oldu. Aynı zamanda ağırlık çalışıyorum. Takip ettiğim program haftada üç gün full body, haftanın 2 günü kardiyo-karın (sayılır, buna pek iyi uyamıyorum) ama ağırlık çalışmalarını aksatmıyorum. Takip ettiğim program EgeFitness'ın şu videosunda:
Şimdilik bu kadar.
Bel: 68 - 65
Kalça: 90 - 87
oldu. Aynı zamanda ağırlık çalışıyorum. Takip ettiğim program haftada üç gün full body, haftanın 2 günü kardiyo-karın (sayılır, buna pek iyi uyamıyorum) ama ağırlık çalışmalarını aksatmıyorum. Takip ettiğim program EgeFitness'ın şu videosunda:
Şimdilik bu kadar.