İstanbul'da Yüzme Havuzu Tavsiyesi

ben yüzme bilmiyorum 23 yaşındayımda. nasıl öğrenebilirim yüzmeyi. yetişkinle riçin eğitim veren yerler var mı ? Avrupa yakasında bahçelievlerde oturuyorum. Club Elegantın varsa böyle bir şeyi çok yi olur benim için

Arkadaşlar, bir süredir definisyon dietine ve idmanlarına başladım, aerobic çalışma olarak yüzme yapacağım, bugün 750 m. yüzdüm, yüzme alt yapısı olanlar bence başka aerobic spor düşünmesinler, yağları kum gibi yakan, vücudun çekirdeğini (mide,bel,sırt) çalıştıran, kasları uzatan ve eklemlere sıfır yük vermenin ötesinde, omuza ilaç gibi gelen bir spor.
Her neyse, sadede gelelim, çevre kolejine kız arkadaşımla iki kişi toplam 250 YTL. bayılacağız, Anadolu yakasında daha ucuz bir alternatif varsa buraya yazarsanız sevinirim.
Bu arada yüzmeye gönül vermiş herkese selamlar, benim inancıma göre topraktan değil sudan geldik, o sebeple suya daha yakın olmakta fayda var...

Üsküdar Zenep Kamil'de Burhan Felek Spor kompleksinde arkadaşım aylık 15 saat 100 tl'ye anlaşmıştı. Bende gidicektim ama akşam 8 den sonra kapalı olduğundan gidemedim.

Konu baya Eski,Yinede gezenlere güzellik olur diye yazıyım.

Anadolu yakasında Kartal AHMET ŞİMŞEK kolejinin arkasında,Sport center(dı sanırım adı) var orada olimpik havuz var..gayette güzel ve temiz.Belediye açmış.6-7 katlı büyük biyer.
Haftada 2 gun gıdıyorsunuz ÜCRETSİZ.2 gunden sonra ücrete tabi tutuluyor.Girişte Sağlık raporu kan testi falan yaptırmanız şart ama öneririm Mükemmel biyer gezdim içini falan.

Ayrıyetten burada Kick box,aikido,body aklınıza gelecek bütün sporlar var ücretsiz,salonları falanda mukemmel.gezdim gördüm tavsiyemdir.

maslakta parkormanın girisinin karsısındaki yokusta darusafaka tesisleri bulunuyor. oranın hawuzunu şiddetle tavsiye ederim:)

Konu baya Eski,Yinede gezenlere güzellik olur diye yazıyım.

Anadolu yakasında Kartal AHMET ŞİMŞEK kolejinin arkasında,Sport center(dı sanırım adı) var orada olimpik havuz var..gayette güzel ve temiz.Belediye açmış.6-7 katlı büyük biyer.
Haftada 2 gun gıdıyorsunuz ÜCRETSİZ.2 gunden sonra ücrete tabi tutuluyor.Girişte Sağlık raporu kan testi falan yaptırmanız şart ama öneririm Mükemmel biyer gezdim içini falan.

Ayrıyetten burada Kick box,aikido,body aklınıza gelecek bütün sporlar var ücretsiz,salonları falanda mukemmel.gezdim gördüm tavsiyemdir.

Bende Maltepe'de ikamet ettiğim için biliyorum orası bana yakın hatta bir keresinde niyetlenip gittim VG için fakat baktım ki herşey sınırlı;haftanın sadece 2 günü gidebiliyorsunuz ve max. 2 saat kullanabiliyorusuz bir de yoğunluk varsa eğer sizi alamıyorlar vs... o yüzden özellikle VG için uygun değil ama yüzme kısmını bilemiyeceğim.

Avrupa yakasında kağıthane Şelale Evlerinde de var bir kapalı havuz. Aylık 100 milyon idi 4-5 ay önce. Avrupa yakasında özellikle Levent civarında daha ucuzunu bilen varsa çok hayra geçer..

uzun süre o civarlarda oturdum akatlar'da şişli terakki okulu var 9 sene okudum orada 8 sene de yüzme takımındaydım havuzu güzeldir fiyat bilemiyorum baya oldu ama sormanda fayda var thums:

ben de günlük kullanıma açık, aylık üye olmadan sadece bir gün kullanabileceğim açık veya kapalı havuz arıyorum arkadaşlar. tasivyeleriniz alabilirim.

Back
Yukarı