İstanbul'da Yüzme Havuzu Tavsiyesi

Karasan

Özel Üye
Arkadaşlar, bir süredir definisyon dietine ve idmanlarına başladım, aerobic çalışma olarak yüzme yapacağım, bugün 750 m. yüzdüm, yüzme alt yapısı olanlar bence başka aerobic spor düşünmesinler, yağları kum gibi yakan, vücudun çekirdeğini (mide,bel,sırt) çalıştıran, kasları uzatan ve eklemlere sıfır yük vermenin ötesinde, omuza ilaç gibi gelen bir spor.
Her neyse, sadede gelelim, çevre kolejine kız arkadaşımla iki kişi toplam 250 YTL. bayılacağız, Anadolu yakasında daha ucuz bir alternatif varsa buraya yazarsanız sevinirim.
Bu arada yüzmeye gönül vermiş herkese selamlar, benim inancıma göre topraktan değil sudan geldik, o sebeple suya daha yakın olmakta fayda var...

anadolu yakasında olsaydın, sana kendi gittiğim havuzumu önerebilirdim.
ayda 60 ytl, 12 gün ve sabahtan akşama sınırsız + ayrıca teknik yüzme öğrenebiliorsun.
ayrıca istanbulun en iyi 3. havuzu seçildi.
bence biraz daha uygun bir yer arayın.
b.köy tarafında oturanlar için tavsiye edebilirim.

Sesıl,

Hahaha alemsın ha tavsıye edebılırsen etsene 8)

Neresı,nasıl gıdılıyor,havuzu ne buyuklukte ???

sesil dedi:
anadolu yakasında olsaydın, sana kendi gittiğim havuzumu önerebilirdim.
ayda 60 ytl, 12 gün ve sabahtan akşama sınırsız + ayrıca teknik yüzme öğrenebiliorsun.
ayrıca istanbulun en iyi 3. havuzu seçildi.
bence biraz daha uygun bir yer arayın.
b.köy tarafında oturanlar için tavsiye edebilirim.

Anadolu yakasında "olmasaydın" yazacaktın sanırım, anadolu yakasında bildiğin bir yer varsa hiç durma söyle :)

Karasan, ewt yanlış yazmışım, avrupa yakasında olsaydın yazacaktım pardon...
masteer, neye güldüğünü anlayamadım :)

Sesıl,

Diyorumkı su 3. olan onerebılırım dedıgın havuzu ne zaman onermeyı dusunuyorsun, yanı nerde bu havuz ısmı ne??

pardon ark.lar, vize haftasındayım da nete giremedim birkaç gündür...
cevap da bu yüzden gecikti...
bahçelievler-istanbulevlerinde bi spor salonu...

sesil dedi:
biip, bilemediniz :D
club elegant

evet orası gayet güzel ve sağlıklı bir ortam arkadaşım vasıtasıylşa birkaç defa gitme fırsatı bulmuştum ancak bu kadar ucuz olduğunu zannetmiyordum hayret eminmisin sesil hiç çıkmam valla :D

hsd dedi:
evet orası gayet güzel ve sağlıklı bir ortam arkadaşım vasıtasıylşa birkaç defa gitme fırsatı bulmuştum ancak bu kadar ucuz olduğunu zannetmiyordum hayret eminmisin sesil hiç çıkmam valla :D

normalde 100 ytl. ayda 12 gün sınırsız gidebiliorsun
ama eğer hafta içi sabah-öğle gidersen 2. aydan sonra konuşup indirim yaptırıorsun... 60 ytl

yahu ata sporu varken yüzüp napacaksiniz balik misiniz siz? :) hafta sonu yaniniza bir arkadasinizi alarak yesillik bir yere gidin yaglanip güresin... hem güclenirsiniz hemde kalöri yakip yaglardan kurtulursunuz ;) hoydaaa breeeh ;)

sesil dedi:
hsd dedi:

normalde 100 ytl. ayda 12 gün sınırsız gidebiliorsun
ama eğer hafta içi sabah-öğle gidersen 2. aydan sonra konuşup indirim yaptırıorsun... 60 ytl

heeeee şimdi işin rengi anlaşıldı önce 2 ay paşa paşa 100 ytl
12 gün 8) gerçi istanbulda 3.olmuş tesis için para değil

bomberman dedi:
yahu ata sporu varken yüzüp napacaksiniz balik misiniz siz? :) hafta sonu yaniniza bir arkadasinizi alarak yesillik bir yere gidin yaglanip güresin... hem güclenirsiniz hemde kalöri yakip yaglardan kurtulursunuz ;) hoydaaa breeeh ;)

bomberman sana zahmet bide yağ markası ver be hesaplı olursa sızma falan bu arada ucuz kıspet satan biyer biliyorum mükemmel kıspetler var yanlız şu eli kolu sokmuyorlarmı kıspete huylanıyorum yaw :D

bomberman dedi:

Hayda breee boberman

Avrupa yakasında kağıthane Şelale Evlerinde de var bir kapalı havuz. Aylık 100 milyon idi 4-5 ay önce. Avrupa yakasında özellikle Levent civarında daha ucuzunu bilen varsa çok hayra geçer..

SCHWARZXXL dedi:
Avrupa yakasında kağıthane Şelale Evlerinde de var bir kapalı havuz. Aylık 100 milyon idi 4-5 ay önce. Avrupa yakasında özellikle Levent civarında daha ucuzunu bilen varsa çok hayra geçer..

Ben avrupa yakasında istinyede namık ekın tesıslerınde yuzuorum...

Aylık 80 milyon...

Çok memnunum...

jeyjey dedi:
Ben avrupa yakasında istinyede namık ekın tesıslerınde yuzuorum...

Aylık 80 milyon...

Çok memnunum...

Gün ya da saat sınır yok değil mi bunda?

Back
Yukarı