İzole Protein Bcaa Oranı

Merhabalar elimde multiplayer izole var. Antrenman öncesi ve sonrası kullanmaktayım. Hediye olarak Olimp Xplode Bcaa geldi. Bunun ikisini nasıl kullanabilirim? İzole 6 Gr kadar Bcaa içeriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Elinizdeki proetin tozunun lösin içeriğini yazar mısınız? Ayrıca antrenman öncesi ve sonrası kaç ölçek tükettiğinizi ve tükettiğiniz ölçekteki protein oranını söyler misiniz? Ek olarak günlük protein tüketiminizi, vücut ağırlığınızı ve antrenman durumunuzu detaylı belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz

Elinizdeki proetin tozunun lösin içeriğini yazar mısınız? Ayrıca antrenman öncesi ve sonrası kaç ölçek tükettiğinizi ve tükettiğiniz ölçekteki protein oranını söyler misiniz? Ek olarak günlük protein tüketiminizi, vücut ağırlığınızı ve antrenman durumunuzu detaylı belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz
Lösin oranı 2.652mg
Önce ve sonra 3 ölçek kullanıyorum buda 26gr protein içeriyor. Yani toplamda önce ve sonra 5304mg lösin, 52 Gr protein alıyorum. Haftada 4 gün antrenman yapıyorum. 73 kilodan düştüm şuan 64 kiloyum.

Lösin oranı 2.652mg
Önce ve sonra 3 ölçek kullanıyorum buda 26gr protein içeriyor. Yani toplamda önce ve sonra 5304mg lösin, 52 Gr protein alıyorum. Haftada 4 gün antrenman yapıyorum. 73 kilodan düştüm şuan 64 kiloyum.
Besinlerle protein alımın günlük ortalama kaç g? Bunu da belirtirsen ona göre yorum yapayım.

Protein tozunun yarısını antrenman öncesi yerine iki öğün arasında 4-6 saat olan öğünlerin varsa o arada alabilirsin. Antrenman sonrası diğer yarısını alabilirsin(26 g protein içeren). lösin içeriği 2.5 gramın üzerinde olduğu için ekstra bcaa kullanımı pek gerekli değil. Bcaanın faydasının kas ağrıları için olacağını düşünüyorum. Antrenmandan hemen önce, antrenman sırasında veya antrenman sonrası alabilirsin.

Back
Yukarı