İzole protein tozu, glutamin, bcaa kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhabalar. Yaklaşık 6 aydır bb ile uğraşıyorum. Şu an supplement olarak Musclepharm Combat İsolete protein kullanıyorum. Proteini Bcaa ve glutaminke kombine etmek istiyorum. Doğru kullanımı nasıl olur¿ Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

İnternette vir çok yazı var bu konu hakkında ama çok farklı bilgiler var kafam karıştı
protein topzu zaten gunluk protein ihtiyacın eksik kalmıyorsa çokda önemli değil aslında.ama idman sonrası ve sabah kalkdıgında kasların en çok proteine ihtriyacı oldugu zamanlar oldugu için hızlı emilim amaçlı genelde o şekilde tüketiliyor.
bcaa idman öncesi, idman esnasında hatta sonrasında kullananlar bile var.ama spor sonrası zaten protein tozu içeceksen bcaa idman öncesi yada idman esnasında almak gerekiyor.idmanda su içmeyi daha çok sevdiğim için ben idman öncesi alıyordum.
glutamin bir kere aldım yatmadan önce kullandım ama neye yaradıgını bende anlayamadım:D
beslenme sağlamsa şahsen kreatin tek başına yeter :)[DOUBLEPOST=1485941706][/DOUBLEPOST]bu arada unutmadan yazayım yeni başlayan birisi için bunları kullanmak için erken öncelikle en önemlisi beslenme sonrasında antreman sistemini oturtmak daha sonra bunlara yönelmek gerektiği kanısındayım.

İstedeğin zaman kullanabilirsin ama benim kullanış şekilim glutamin spor sonrası ve yatarken bcaa spor sonra protein tabiki spor sonrası burda aktivite sonrası alınmasının sebebi kaslardaki katabolizmayı yani yıkımı , toparlanma sürecini kısa sürede elde etmek.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı