Şöyle bir anket nasıl olur? Kesin işe yaradığına 100% emin olduğunuz supplement

Herkes bir sürü supplement kullanıyor. Buların kimi etki ediyor, kimi etki etti mi etmedi insan muallakta kalıyor, bazen psikolojik etkenler ile etki etti diyor sonra da şüpheye düşüyor. Ama bazıları var ki evet bu kesin etki etti, bunun etkisi psikolojik değil, bariz etki diyebiliyoruz. Bu tip bir anket nasıl olur?

kısa sürede kesin etki ettiğini kolayca görebileceğimiz ürünler nitrik oksit ürünleridir noxplode u buna örnek verebilirim diğerlerinin anlaşılması biraz daha uzun sürer

kesın ıse yardıgına emın oldugum supplemetler

creatın monohıdrat

arjının(nox tarzı v.b)

Yani ben süre olarak değil de, kullanıp da kesin fayda etti bu diyebildiğiniz diye kast etmiştim. Supplemente göre uzun vade de olabilir. Mesela x markanın y tozunu 1 ay kullanmışsınızdır ve evet bu kesin etki etti, psikolojik değil diyebiliriz. Aynıı şekilde bir nox ürünü için de aynı şey söylenebilir, 1 ay beklemey gerek yoktur, 1 haftada bile söylenebilir.
Olayı supplement türü ile sınırlandırmak da olabilir ama işin içine marka da sokabiliriz daha iyi fikir vermesi açısından. Mesela ben aynı beslenme ve antrenman düzeyi ile optimum dan kesin etki aldım diyemiyorum. Ama nitrotech kesin etki etti diyebilirim. İkisini de tek kullandım başka supplement olmadan yani iki koşul da aynıydı (ölçek olarak da) tek fark birinde optimum birinde musletech vardı. Ama olayı supplement türü olarak da sınırlayabiliriz gelen cevaplara göre.

bu supplementler kişiden kişiyede aynı etkiyi göstermiyor olsa gerek mesela animal paka ben kötü diyeni duymadım ama ben hiç bir etksini göremedim bedava verseler almam yani o kadar kötü benim için artık üniversal ürünleri asla almayı düşünmüyorum superpumptan iyi etki almıştım ama bayada çatlatmıştı yani vücudu

Denedigim ve faydasini gordugum urunler:
1 whey protein idmandan sonra ve sabah kahvaltiyla
2 NOS BLAST (nitro karisimi creatinli) idmandan 30 dk once. enerji artirici pump yapici
3 siyah kahve idmandan once enerji artirici
4 VITRIX idmandan 40 dk once testereron destegi
5 L carnitine, idmandan once enerji artirici ve yag yakici
6 B vitamin complex sabah kahvaltidan sonra, guc verici
7 liver tablets (ciger tabletleri) hucre ve kas destegi aksam idmandan sonra
8 ZMA yatmadan once testesteron destegi
9 Mucuna Pririens L-dopa ihtiva eder , HGH VE TESTERON DESTEGI sabah
10 bcca amino asitleri ve Lglutamine recovery icin
bir faydasini gormediklerim
1 Yohimbe yag yakici deniyo ama hikaye
2 creatin tabletleri bir ise yaramadi bende
3 green tea yag yakici etkisi abartilmis.
5 DHEA HGH icin faydali deniyo ama bir faydasini gormedim.

2

animal pak la geçirdiğim idmanları hiçbir ürünle geçiremedim şu ana kadar. belkide tek eksik vitamindi vücudumda bununda etkisi olabilir. ama halo ve vapor ikiliside harukulade idman çıkarttırıyor.

Bu aralar düzensiz yeme, yatma ve çalışmadan dolayı protein ve kilo aldırıcı için bişi diyemiycem ama optimum CGT-10 antrenmandan önce işe yarıyor.

Back
Yukarı