1.73 boyunda 71-73 kiloyum 87 kilodan indim bu kiloya artık zor geliyor kilo vermek neyse sağolGöğüslerin hacim alır eğer kiloluysan diyet yapmani tavsiye ederim.2 sini birden yaparsan gelişme olur.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dahada zayıflamak istemenin sebebi nedir jokey falan mı olacaksın?1.73 boyunda 71-73 kiloyum 87 kilodan indim bu kiloya artık zor geliyor kilo vermek neyse sağol
ne alakası var yukarda ne diyorum zor geliyor artk diyorum yapmıyorum yanidahada zayıflamak istemenin sebebi nedir jokey falan mı olacaksın?
bende zor gelmesi normal niye zorluyorsun ki diyorum. zaten kilon olması gerekenden biraz aşağıda sınırdan inmişin kilo alman lazım bence jokey falan olmayacaksan.ne alakası var yukarda ne diyorum zor geliyor artk diyorum yapmıyorum yani
adam ciddi bir şey soruyor gevşek gevşek cevap veriyorsundahada zayıflamak istemenin sebebi nedir jokey falan mı olacaksın?
önce uslubunuzu düzeltin mustyy. bu konunun açılması bile yasak çok basii tbir şey için konu açılıyor buna rağmen konu kapatılıp uyarı almadan cevap veriliyor vs vs. şınavla yağ yakabilir miyim sorusunubir kullanıcının sormaya hakkı yok. o zaman bunca bilgi başlık haybeye açılmış.arama butonu boşa konmuş.arama yapmadan bilgi edinmeden öğrenmeden her şeyiçinbaşlık açarsan forumda kalite kalmaz kaliteli konularda arada kaynar gider. bu bir.. ikincisi "1.73 boyunda 71-73 kiloyum 87 kilodan indim bu kiloya artık zor geliyor kilo vermek neyse sağol" bu nasıl bi cümle 1 73 lük bir insan birerkek 1 71 kiloya iniyor (hadi biz buna fit diyelim) dahada kilo vermeye çalışıp ama artık baya zorlanıyorum diyor. daha verilecek kilomu kalmış ki? bir insan boyundan hafif olması için aklıma gelen ilk iş jokeylik. siz jokeyleri mi aşağılıyorsunuz?. bidetekrarediyorum polimik yaratacak yazılar yazmayın kişilere uslupta da dikkat edin .adam ciddi bir şey soruyor gevşek gevşek cevap veriyorsun
bence sorunun artık piskolojik olmuş.tamam kilon fitt ama daha kilo vermeye çalışmak ne için.yağlıyım diyosun yağlı falan değilsin.insan sadece et vekemikten oluşmuyor vucudunda bir miktaryağ kalacakki ölmeyesin.kendisağlığınla oynuyorsun sen yağ yakmak yerine biraz kas kütlesi inşa etsen daha fit bir görünüm elde edebilirsin. ozaman senin o yağlı görüntüdediğin sana görünmemeye başlar.ayrıca arama butonunu daha sık kulanırsan aradığın çoğu şeyi forumda bulacaksın sana tavsiyem konuları en başından başla ve tek tek oku çok şey öğreneceğinden emin ol.Ya vücudum yağlı olmasa niye uğraşayım? neyse konu kilitlenirse sevinirim