Şınav ve Mekik sayılarını arttıramıyorum..!

Şınav Ve mekik sayılarını arttıramıyorum.Ve çok az sayıda şınav , mekik çekebiliyorum arttırmanın püf noktası nedir ? (Forumda konuyu bulamadım eğer varsa affola)

Burada bazı konular var 300 500 şınav çekiyorum yazmış millet yalan dolan kimin nasıl şınav çektiği belli değil bu saçmalıklarla kendinizi değerlendirmeyin , öncelikle şınav nasıl çekilir : eller omuz genişliğinde açık vücut gergin olacak ve bir piston gibi inip kalkacak , örneğin bir arkadaşınız yere yumruğunu koysun göğsünüz her şınav çektiğnizde o yumruğa değmeli , göğsünüz değmez ise o şınav sayılmaz . Şınav çekerken dalgalanma yapılmamalı , kalça aşağıda göğüs yukarıda olmamalı , göğüs aşağıda kalça yukarıda olmamalı , daha öncede dediğim gibi vücut tam gergin bir piston gibi inip kalkmalı ... şınavda tekrar sayısını arttırmaya gelince örneğin 15 şınav çektiniz şınav pozisyonunu hiç bozmadan 3 nefes alacak kadar şınav pozisyonunu bozmadan dinlenin tekrar çekmeye başlayın yorulduğunuz yerde tekrar 3-4 nefes alın ve çekmeye başlayın . Bu şekilde sayılarınızı arttırabilirsiniz . Tabi kilo çok önemli şınav ve mekikte fazla göbek varsa bu işiniz zorlaştırır .

diz kapaklarımdan aşağıya doğru olan kısım yere bitişik olarak çekersem bi yararı olur mu. Bu şekilde çekebiliyorum ama diğer türlü çok zor.

Arttırmanın püf noktası düzenli antreman ve düzenli biçimde dinlenmektir.Bugun 20 çeken birisi yarım 21 çekemez.Ancak 1gün sonra 21 çekebilir.

Dinlenme günleri önemli.1 gün aralıklarla çekersen daha iyi verim alırsın.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:27 ----------

diz kapaklarımdan aşağıya doğru olan kısım yere bitişik olarak çekersem bi yararı olur mu. Bu şekilde çekebiliyorum ama diğer türlü çok zor.

Olur tabiki o şekilde çektikten sonra göğüslernz biraz güçlensin tam şınav çekmeye başlarsın.

hundredpushups.com diye bi site var şınav için ordaki programı uygulayabilirsin. en düşük seviyeden başlarsın yavaş yavaş artar zaten ona göre hazırlamışlar. bunun barfiks ve mekik versiyonuda vardı googledan araştırabilirsin.

valla bende cekemiyordum eskiden.kilo verdim göbekten kurtuldum.kollarıda güclendirdim.kendi yaşıtlarıma göre kollarım cok iyi.özellikle sınavdada büyük katkısı olan arka kollarım cok iyi.iş kollarda bitiyor. 3 tane cekemiyordum şuan 25-30'a kadar gidiyorum.

Şınav Ve mekik sayılarını arttıramıyorum.Ve çok az sayıda şınav , mekik çekebiliyorum arttırmanın püf noktası nedir ? (Forumda konuyu bulamadım eğer varsa affola)

Şınav ve mekik sayılarını arttirmana gerek yok. Eğer Doğru Şınav çekiyorsan

(3 saniyede inip) (3 saniyede kalkıyorsan) ve kalçanı oynatmıyorsan.

vücut pozisyonun doğruysa.

Göğüslerinde ve tricepslerde bir titreme meydana gelecektir.

İşte bu titremeyi hissetiğin anda doğru şınav çekiyorsun demektir.

Patlayıcı şınav daha çok dövüş sporları ve çabuk kuvvet isteyen spor dallarında uygulanır.

Öyle 500-600 tane patlatacak adam çok nadir bulunur.

Ne kadar direnç verirsen o kadar iyidir.

3 saniyede in 3-4 saniyede kalk ve hareketi toplam 10-15 tekrar yap.

30-40 saniye dinlen bir daha aynı stilde yap.

Mekik konusuna gelirsek çok ağır ve yavaş olmalısın.

Hızlı yapmak kimseye bir fayda getirmez. Sadece çabuk kuvveti arttirir.

Kas gelişimi için şınav çok ağir ve yavaş yapılmalı. Maksimum direnç.

merak ettiğim bişey var şınavda kolların dışa mı yoksa arkaya doğru mu açılması gerek. bilgilisiniz sanırım bu konuda

merak ettiğim bişey var şınavda kolların dışa mı yoksa arkaya doğru mu açılması gerek. bilgilisiniz sanırım bu konuda

Şınavın çok çeşitli varyasyonları var. Hepsinin değişik etkileri var.

Ancak ana bölge göğüs ve tricepstir birazda omuzlardır.

geri kalan kaslarda vücudun duruş pozisyonunu ayarlar.

300 mü 500 mü :) ne olur yapmayın ya 5 cm eğilip kalkarsan tabi o kadar çekersin ki onuda çekemezler :) nizami yapın bakalım 30 da tıkanırsınız ki bazılarına söylüyorum herkes için değil.ben 70-100 arasında yapıyorum en fazla.ama set set yaptığımdan zorlamıyorum kendimi 40 dan 3 sete bölüyorum

300 mü 500 mü :) ne olur yapmayın ya 5 cm eğilip kalkarsan tabi o kadar çekersin ki onuda çekemezler :) nizami yapın bakalım 30 da tıkanırsınız ki bazılarına söylüyorum herkes için değil.ben 70-100 arasında yapıyorum en fazla.ama set set yaptığımdan zorlamıyorum kendimi 40 dan 3 sete bölüyorum

arkadaşım böyle adamlar var. bir oturuşta 500-1000 şınav çekebilen.

Nadirende olsa oluyor.

Şınav nizami çeken adama rastlamadım.

Zira nizami şınav çekmek zor bir eylem ve sıkıcı. Zor olması sıkıcılığından.

benchpress basmaya benzememekte.

Back
Yukarı