Şınavda bilek ağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karais
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Karais

Üye
Ne zaman şınav çeksem sağ el bileğim hep ağrıyor. 6 yıl önce sağ kolum kırılmıştı acaba ondan mı? Enerjim var ama bilek ağrısı yüzünden şınavı 10da bırakıyorum. Bunun çaresi nedir?

ben sana daha önce yazmıştım sanırım hatırlamıyorum tam. Senin bileğini güçlendirmen lazım. Aşağıdaki linkteki bilek idmanını yaparsın.

[DOUBLEPOST=1554567985][/DOUBLEPOST]hafif kilolarla yapmalısın ama zaten bileğin pek sağlıklı değil. Güçlendiricem derken daha da beter yapma.

ben sana daha önce yazmıştım sanırım hatırlamıyorum tam. Senin bileğini güçlendirmen lazım. Aşağıdaki linkteki bilek idmanını yaparsın.

[DOUBLEPOST=1554567985][/DOUBLEPOST]hafif kilolarla yapmalısın ama zaten bileğin pek sağlıklı değil. Güçlendiricem derken daha da beter yapma.
Ben bu antrenmanı ne zaman yapmalıyım? Off günüme mi ekliyim yoksa antrenman öncesi mi?

Omuz hizasında açıyorum. Bidahakinde biraz daha açarım.
Omuz hizasında açmanda sıkıntı yok sadece şekildeki gibi fazla gerildiğinden dolayı ağrı oluyor olabilir. Daha çok amut çalışmalarında yaşanır hatta. Bunun içinde yere yakın olduğun zamanda dirseğinin yere dik olmasında fayda var. En azından ileriye doğru giderse bileğine fazla yük binebilir.
wrist-extension.gif
Yinede ağrı yaşıyorsan formdan ziyade bileğin zayıflığındandır. Onun içinde özel bir çalışmaya gerek yok zamanla geçtiğini farkedersin. Bu arada ısınmayı ve resimdeki gibi esnetmeyide unutma, Belki de gergin olduğu için rahatsız oluyorsundur.

Back
Yukarı