desponunda soyledıgı gıbı benım tabırımle vucuda adi şeker alımı yapıldıgı taktırde kuvvet hıssedılır sekılde dusuyor.bunun yerıne kısa ve orta surelı karbonhıdrat zıncırı benım tavsıyem olacaktır.uzum bence bır numara ama hernedense ben daha cok kecı boynuzu pekmezını tarcıh edıyorum bu aralar.antrenmandakı faydası gercekten hıssedılır.Coleman dedi:arkaşalar sizi bilmem ama ben antaraman öncesi 1 2 saat evelinden vücuduma şeker girince anteraman yapamıyorum sizdede oluyomu aynı şeylergüç den düşüyorum
![]()
![]()
![]()
deli pilavda karbonhitrat deposu olduhu için tüketiyoz güçsüzlükle ne alakası var anlamadım yada sen ne demek istedini anlatamadın :?:Deli333 dedi:Benımde pilav ile ilgili sorunum var. Pilav güc verir diye biliyorum. Ama pilav yedıgım gunler sankı ustume birşeyler cokuyor. cok halsiz oluyorum. Acaba kurufasulye+ pilav yorgunlukmu yapıyor.
pilavı bir gun fasulyeyide birgun ye derimDeli333 dedi:Benımde pilav ile ilgili sorunum var. Pilav güc verir diye biliyorum. Ama pilav yedıgım gunler sankı ustume birşeyler cokuyor. cok halsiz oluyorum. Acaba kurufasulye+ pilav yorgunlukmu yapıyor.
bomberman dedi:pilav konusuna söyle bir sey ekleyebilirim... bende eskiden bilgisizlikten dolayi antremandan 45 dakika falan önce tika basa yerdim... eee haliyle böyle agir yiyince insani üstüne bi yorgunluk cöküyor hatta bi adim ileri gideyim yatip uyumak istiyor. belki sizede oluyordur böyle seyler agir yemeklerden sonra. bence fazla yiyorsun ondan olabilir. ben genellikle antremandan bir bucuk hatta iki saat önce yiyorum karbonhidratli yemekleri ve midemi fazla doldurmuyorum. antreman yaparken ne tok ne ac oluyorum... ki bu bence en dogrusu.
seker konusunda sunu duymustum... antreman öncesi birden bire asiri seker alinca vücut gerektiginden fazla insulin salgiliyormus ve bunun sonucunda vücuttaki kan sekeri asiri bi sekilde düsüyormus bunun sonucunda vücuttaki glikojen rezervleri kullanilmaya baslaniyormus. bunu yabanci bir sitede okudum. eminim daha bilgiligi bir arkadas varsa dogrulayabilir... cünkü bir cok sitede aynisini okudum... umarim yanlis bi sey yazmadim. saygilar.