• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Şok Şok Şok Cesar Şivazzeneger :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cesar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cesar

Üye
arkadaslar abım resımlerı kendısınden habersız koydum :D yorumlarınız beklıyorum. sımdıden tesekkur ettım :)

boy 1.76
kilo 85
kollar 43
yas 22

bir tane daha

ve benım en sewdıgım resmi :)

ve ıste buda ben :D

bıtane daha gaza geldım:D:D

sewgılı FLEXOR ben esprı olsun dıye yazdım.
kendıme guvenıyorum,adıma guvenıyorum,abimede son derece guvenıyorum.
yorum yaparkende fızık uzerıne yaparsanız sevınırım....

abinin görüntü iyi güzel ama sende eksikler var bunları sende görüyorsun belli ama ne kadar zamandır yapıyorsun yaş kaç kilo kaç bunları bilelim ona ona göre ayar çekelim 8)

Dostum pectoral (göğüs) güzel midede areus costalis bolumu iyi (üst) rectus abdominalis bolumu zayıf(alt) deltoid posteriorların (ön) güzel latismusdorsilerin infraspinatus kısmı fazla gelişmiş (koltuk altı fazla gelişmiş aşşagı yayman lazım)calvicular açıkta kalmış (göğüsün üstündeki kopru kemiği) üst göğüse yönel biraz bicepste biraz vacuum var (boşluk)
bukadar :D

yas 19
boy 176
kilo 81
kol 40
yaklasık 1 senedır bu sporun ıcındeyım 5 ay yaptım 3 ay ara verdım baslayalı 3 ay oldu

Biraz göbek problemi var ilk fotoda karnını içeri çekmişsin gibime geldi ayrıca bu görüntülerde 40gibi durmuyor kol sen öyle diyorsan öyledir ama belli yan madde kullanmamışsın süreye göre konuşmak gerekire iyi araya boşluk girmiş çünkü ama biraz daha sıkı gir olaya toparlarsın kısa zamanda çünkü az yada çok biraz birikinti var kolay gelsin iyi çalışmalar...

xxdiablo dedi:
Biraz göbek problemi var ilk fotoda karnını içeri çekmişsin gibime geldi ayrıca bu görüntülerde 40gibi durmuyor kol sen öyle diyorsan öyledir ama belli yan madde kullanmamışsın süreye göre konuşmak gerekire iyi araya boşluk girmiş çünkü ama biraz daha sıkı gir olaya toparlarsın kısa zamanda çünkü az yada çok biraz birikinti var kolay gelsin iyi çalışmalar...
+1

tasekkur ederım yorumlarınız ıcın ama benden zıyade abım ıcın yorum yaparsanız sewınırım yınede tesekkurler xdıablo :)
sevdım senı:D

totız abım kesınlıkle bı yan madde kullanmadı,bende oyle.
ama cok ıyı beslenebılıyoruz.abım ztn ascı ordan kazanıyo :)
dogal vucut yanı.

tek başına eklediğin resimdeki göğüsler güzel duruyor.onun yanına biraz daha karın eklersen kolarda ozamana kadar omuzlarla birlikte gelişirse kısacsı yaza kadar omuz karın ve kollar biraz daha ii olursa tatilini güzel güzel yaparsın...

flexor dedi:
Dostum pectoral (göğüs) güzel midede areus costalis bolumu iyi (üst) rectus abdominalis bolumu zayıf(alt) deltoid posteriorların (ön) güzel latismusdorsilerin infraspinatus kısmı fazla gelişmiş (koltuk altı fazla gelişmiş aşşagı yayman lazım)calvicular açıkta kalmış (göğüsün üstündeki kopru kemiği) üst göğüse yönel biraz bicepste biraz vacuum var (boşluk)
bukadar :D

Harika bir yorum, diyecek hicbirsey yok. tesekkurler.

Back
Yukarı