şişlik ve göbekle ilgili sorum varr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eserim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eserim

Üye
arkadaşarlar karnımızı düz şekle sokup ondann sonramı mekiğe başlamalıyız yoksa direk mekik olayına girmemiz gerekiyo bende göbek ve biraz şişlik var
birde diyelim karnımızı düz kaslı bişekle soktuk şişlik yine meydana gelirmi şişlik ve göbek ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum şimdiden teşk ederimmm

Karın ve bel hareketlerini yapmadan kendi kendine düz bir karına sahip olamayacağın gibi mekik en temel hareketlerden biridir. Yüksek tekrarlarlı setlerle düzleşecek mide. Üstüne de bir kardiyo iyi olur. Egzersiz öncesi de bir beş dakika kadar ısınılmasını tavsiye ederim.

şişlikde var bi de göbekle alakası olmayan ap ayrı bişe olduğunu düşünüyorum belkide yanılıyorum kaslar şişliği engeller mi peki ????

benim fikrim şu benim arkadaşım zayıf ve karın kasları muazzam diyebilirim çelik gibi adamın kaslar bende hafif göbek var beraber bi bulgur pilavı yedigimiz zaman 2 dk sonra hemen göbekler şişiveriyor..demek istediğimi anladın değilmi..

süt muz pilav 2 yumurta sarısı yediğimde bende acaip şiş yapıyo çok rahatsız ediyor beni ama bunlarıda almam gerekiyo zayıfım ama göbekliyim :( çok zor durum bi yandan göbeği erit bi yandan kilo al sekiz bilinmeyenli denklem benim halim pztesi günü hastaheneye gidecem şişlik sorunu acaba başka bi n sebepten mi oluyor kalın bağırsak faln işevini yitirmiştir belki

Back
Yukarı