şu protein tozuna bi bakarmısınız ?

peki bizim yakınlarımızda bi avm var orda protein tozları satan bi ******i var ordan alsam sahte olma ihtimali varmı acaba ?

Ben güvendiğim web sitelerinden alıyorum. Dükkanlara pek güvenmem ama bu sitelerin suplement marketleride var oralardanda alıyorum.

O Sitedeki Ürünler Orjinaldir. Hocan Sana Kazık Atmış

yazık yaa koskoca salon sahibi hocanın yaptıgına bak... ordan kazanacağı parayı şimdi kar olarakmı görüyor ... çok yazık..

Arkadaslar sadece bu degıl neredeyse tum salon sahıplerı aynı seyı yapıyo adamların tek derdı para kazanmak kımse saglıgı falan dusundugu yok, salona daha yenı kayıt olmus ilk günü adamın, hemen hoca yanına yaklasır sana protein, amino vermemiz lazım falan dıye sokulur yanına, zaten bi ilk gün supplementler satmak için görürsün yanında dahada üyelügün bitene kadar gelmez yanına :) kac para dersın 260 lıra proteın 180 lırada amıno asite fıyat ceker (multıpower)...bizde malız ya hemen alırız zaten...kımse sormaz saglık sorunun varmı spor gecmısın varmı hiç umrunda bile olmaz adamın...adam kazancagı paraya bakar gerisi yalan onun için...Bizzat gözlerımle kulaklarımla defalarca şahit oldugum olaydır arkadaslar...

şimdi ben bizim çocukları toplayıp bu hocanın salonunu yaksak haklımıyım haksızmıyım sizce ?

Git konuş rencide et paranı geri versin açmadıysan.

Yok yakma dumbelli kafasına geçir,barla üstünden geç.

arkadaşım bir ürünü alırken araştır

hocan sana bir şey dediğinde hemen uygulama.araştır.kafana yatsın öyle uygula.

anapolonu amino asit diye satan mı dersin clenbuterolu yağ yakıcı masum bir şeymiş gibi satan mı dersin protein tozu diye nişasta satan mı dersin...neler neler var.

arkadaşım bir ürünü alırken araştır

hocan sana bir şey dediğinde hemen uygulama.araştır.kafana yatsın öyle uygula.

anapolonu amino asit diye satan mı dersin clenbuterolu yağ yakıcı masum bir şeymiş gibi satan mı dersin protein tozu diye nişasta satan mı dersin...neler neler var.

çok doğru demişsin belki böyle şeyler olmasa , maddi yerine manevi yönlü çalışsa hocalar ne şampiyonlar çıkar türkiyeden!

bence sadece hocada değil sendede suç var ben supplement almadan once 50 sefer araştırdım ve gittim kendim mağazadan aldım hocam bana al dememişti ama ben araştırdım haa adam 160 liraya 2 kg var dedi ama baktım buldum şimdi mutluyum niye kendim aldım hata yaptımsada ceremesini cekerim hiç üzülmeden :)

Bizim Salon Hocası Netten Bulduğunuz Fiyata Size Satıyım Diyor. Para İşlerinde Biraz Daha Açık Gözlü Ol

peki beyler ben şimdi kime güvenicem istanbuldayım mecidiye köyde cevahir avm de ****** var oraya gidip alsam acaba ürünün sahte çıkma şansı varmı sice ?

sahte ürün imal eden bir yer yok arkadaşlar, malesef bunu spora yeni başlamış kişilerin pimpiriklenmesinden, salon sahiplerinin yeni başlamış üyelere bendeki ürün orjinal ama X yerden ve kişiden eczaneden alırsan sahte merdiven altı üretiyorlar demesinden çıkan fiksiyondan başka bişey değildir.

zaten 35-40$ whey i 180-200 tl verip alıyorsunuz satan mağazaların bunu kullanılmış kutuları tekrar paketleyerek tekrar satacak bir durumu yok. herkez malı aynı ithalatçıdan alıyor !! en kötüsü aynı marka whey ingilterede üretilirken, diğeri amerikada üretiliyor olması..

kendim üniversal amino 1900-(45tl) 3001(60TL), bsn sntra,110TL, nox plode 80TL, twinlab whey99TL gibi fiyatlardan vakti zamanında bulup kullandım daha aklıma gelmeyen onlarca marka ve ürünü daha önce defalarca kullandığım için ucuz bulup aldıklarımdan ambalaj, jelatin, paketlenme, karışım tat, koku gibi bir fark görmedim..

güvenemiyorsanız en çok alış veriş yapılan yerleri tercih etmelisiniz.

Back
Yukarı