0 Karb

Merhaba yazın gittiğim spor salonuna şimdi aktif olarak gidiyorum başlangıçtan beri 3 kilo verdim şuan 70im ve 1.75 boyum var diyetim şöyle

Sabah:4 yumurta-elma-kuru üzüm
Okul : etiform- elma
akşam : 2 veya 3 parça tavuk göğsü

Diyetimde 0 karb var okuldan aç bi şekilde çıkıp spor salonuna gidiyorum sorum şu;

Diyetimde hiç karbonhidrat olmaması ve protein dışında bir şey almamam gelişimimi engeller mi kilo vermemi zorlaştırır mı?
Ve bu şekilde yağ yerine kas mı yakıyorum acaba?[DOUBLEPOST=1557290485][/DOUBLEPOST]Ek olarak thermonator L-Karnitin kullanıyorum

Son düzenleme:
Hic hacim kazanmadiysan olmayan kasi yakamazsin asiri zor olur mevcut kasi yakmak diyetinde yag olmali hormonlar icin bu beslenme ile bir süre yag yakarsin sonra metabolizman yavaslar benim yaptigim yemekden kismam cok spor yaparim ayrica 0 karb ile antreman verimsiz gecer tavsiyem kalori cogalt sporu cogalt :)

Hayatımda gördüğüm en kötü beslenme...
eti form, üzüm, elma var pardon ama 0 karb nasıl oluyor bunlar varken? bilinçsiz ve kötü bir beslenme şekli
Peki nasıl düzeltebilirim neler yapmalıyım yardımcı olur musunuz nasıl düzeltebilirim acaba bu listeyi
Hic hacim kazanmadiysan olmayan kasi yakamazsin asiri zor olur mevcut kasi yakmak diyetinde yag olmali hormonlar icin bu beslenme ile bir süre yag yakarsin sonra metabolizman yavaslar benim yaptigim yemekden kismam cok spor yaparim ayrica 0 karb ile antreman verimsiz gecer tavsiyem kalori cogalt sporu cogalt :)

Back
Yukarı