sarikurt
Üye
1,5 ay boyunca Flexorun ''Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı'' + birkaç tanede internette bulduğum hareketler(Karın kası,serratus anterior,trapezius,bilek kasları için) dahilinde çalışıyorum.Resim koymak için daha çok erken olduğunu biliyorum ama daha yolun başındayken yanlış bilgilendirilmelerle çalışmak,eksik bilgilerle çalışmak istemedim,daha kolay cevap verebilmeniz için resimlerimi ekledim.Son resmim aydınlık ama not düşeyim,son resmimi üst karın kası çalıştıktan sonra çekildim 5. haftada.Hedeflediğim vücut tipi son resimde gördüğünüz vücut tipi.Cevap bulmam gereken bazı sorular var yardımlarınızı bekliyorum.
Antreman Programım:
Gün 1.Kas 2.Kas
Pazartesi = -------------------------
Salı = Omuz - Trapezius
Çarşamba = Karın - Bilek
Perşembe = Sırt - Pazu
Cuma = Arka kol - Trapezius
Cumartesi = Karın - Serratus Anterior
Pazar = Göğüs - Pazu
Ölçüler:
Boy:1.67
Kilo:tartılmadım
Sağ kol:30 Sol kol:28
Omuz:99 Göğüs:81
Sağ bilek:26 Sol bilek:25
Karın:74
Sorularım:
1)Supplementsiz hedefimdeki vücuda ulaşabilirmiyim? Ulaşamazsam supplement kullanmaya kaç ay sonra başlamalıyım?
2)Hedefimdeki vücuda spor salonuna gitmeden ulaşabilirmiyim ?(Lise 3 e gidiyorum,YGS idi falandı filandı vakit bulamıyorum spor salonu için)
3)Hacim olarak çok ince görünüyorum,daha yapılı olmam için hangi kaslara daha fazla önem vermem gerekir?
4)Omuzum orantısız,bunun çözümü varmı?
5)Hedefimdeki vücut için boyum sorun olurmu?
6)Vücudumu, hedeflediğim vücut gibi yapabilmek için Flexorun programı yeterlimidir? Yeterli değilse eklemem gereken dummbell antremanları varsa söylermisiniz?(Özellikle üst göğüs alt göğüs muhabbetinden dolayı sordum)
Antreman Programım:
Gün 1.Kas 2.Kas
Pazartesi = -------------------------
Salı = Omuz - Trapezius
Çarşamba = Karın - Bilek
Perşembe = Sırt - Pazu
Cuma = Arka kol - Trapezius
Cumartesi = Karın - Serratus Anterior
Pazar = Göğüs - Pazu
Ölçüler:
Boy:1.67
Kilo:tartılmadım
Sağ kol:30 Sol kol:28
Omuz:99 Göğüs:81
Sağ bilek:26 Sol bilek:25
Karın:74
Sorularım:
1)Supplementsiz hedefimdeki vücuda ulaşabilirmiyim? Ulaşamazsam supplement kullanmaya kaç ay sonra başlamalıyım?
2)Hedefimdeki vücuda spor salonuna gitmeden ulaşabilirmiyim ?(Lise 3 e gidiyorum,YGS idi falandı filandı vakit bulamıyorum spor salonu için)
3)Hacim olarak çok ince görünüyorum,daha yapılı olmam için hangi kaslara daha fazla önem vermem gerekir?
4)Omuzum orantısız,bunun çözümü varmı?
5)Hedefimdeki vücut için boyum sorun olurmu?
6)Vücudumu, hedeflediğim vücut gibi yapabilmek için Flexorun programı yeterlimidir? Yeterli değilse eklemem gereken dummbell antremanları varsa söylermisiniz?(Özellikle üst göğüs alt göğüs muhabbetinden dolayı sordum)
Eklentiler
-
d.jpg63,8 KB · Görüntüleme: 661
-
23112010066.jpg57,4 KB · Görüntüleme: 578
-
adsız.JPG29,9 KB · Görüntüleme: 569
-
c.jpg61,8 KB · Görüntüleme: 616
-
b.JPG54,2 KB · Görüntüleme: 575
-