Öncelikle burada bizlere yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler. 2. ayda nasıl bir program uygulamam gerektiği forumda yazılmış ancak bu programın uyguladığım ilk programdan pek farkı yok ve bu spora yeni başlamış olsamda 6 yıldır aktif olarak başka bi branşta spor yapıyorum ve devam etmem gereken programın artık bana bişeyler kattığını hissetmek istiyorum.
İlk başladığım spor salonunda İzmir'de 1 ay çok profesyonel kişiler tarafından hiçbir sıkıntı yaşamadan çalıştırıldım ancak daha sonra şehir değişikliği yapmam gerekti ve şu an gittiğim spor salonu çok donanımlı olsada içeride size yardımcı olucak kimse yok. Salona bana yardımcı olabilecek müşteride gelmiyor çoğunluk yaşlı, spor yapmış olmak için orda olan kişiler. Bu yüzden 2 hafta daha aynı programa devam ettim...
Boyum 1.90, 80 Kiloyum. Atletik bir yapım var hatta boyuma nazaran olsa gerek zayıf görünüyorum.
Kardio çalışmıyorum
İlk 1 ay
Crunch 3*15
Tam Mekik 4*15
Ters Mekik 4*15
Shoulder Press machine4*12
Chest Press machine 4*12
Butterfly 4*12
Barbell Curl 4*12
Concentration Curls 3*12
Triceps Push Down 4*12
Pull Down (Enseye Çekiş) 4*12
Son olarakta ön bacak çalışıyodum.
Son 2 Hafta ise
Crunch 3*20
Tam Mekik 3*20
Ters Mekik 3*20
Bench press 4*8
Butterfly 4*8
Shoulder press machine 4*8
Barbell Curl 4*8
Concentration Curls 4*8
Pull Down (Enseye Çekiş) 4*8
Triceps Push Down 4*8
Bu programları 1 gün yapıp diğer gün dinlendim. Gördüğünüz gibi sallantıdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmeden kendi halimde, yapmayı bildiğim hareketlere devam ederek takılıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, salondaki imkanlarım çok iyi her türlü alet, makina mevcut.
İlk başladığım spor salonunda İzmir'de 1 ay çok profesyonel kişiler tarafından hiçbir sıkıntı yaşamadan çalıştırıldım ancak daha sonra şehir değişikliği yapmam gerekti ve şu an gittiğim spor salonu çok donanımlı olsada içeride size yardımcı olucak kimse yok. Salona bana yardımcı olabilecek müşteride gelmiyor çoğunluk yaşlı, spor yapmış olmak için orda olan kişiler. Bu yüzden 2 hafta daha aynı programa devam ettim...
Boyum 1.90, 80 Kiloyum. Atletik bir yapım var hatta boyuma nazaran olsa gerek zayıf görünüyorum.
Kardio çalışmıyorum
İlk 1 ay
Crunch 3*15
Tam Mekik 4*15
Ters Mekik 4*15
Shoulder Press machine4*12
Chest Press machine 4*12
Butterfly 4*12
Barbell Curl 4*12
Concentration Curls 3*12
Triceps Push Down 4*12
Pull Down (Enseye Çekiş) 4*12
Son olarakta ön bacak çalışıyodum.
Son 2 Hafta ise
Crunch 3*20
Tam Mekik 3*20
Ters Mekik 3*20
Bench press 4*8
Butterfly 4*8
Shoulder press machine 4*8
Barbell Curl 4*8
Concentration Curls 4*8
Pull Down (Enseye Çekiş) 4*8
Triceps Push Down 4*8
Bu programları 1 gün yapıp diğer gün dinlendim. Gördüğünüz gibi sallantıdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmeden kendi halimde, yapmayı bildiğim hareketlere devam ederek takılıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, salondaki imkanlarım çok iyi her türlü alet, makina mevcut.