• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1,5 Aylık Çalışmam

DBoztepe

Üye
1,5 Ay oldu body'e başlayalı evet sormak için çok erken 6 aylık çalışmadan önce sonuç alamam biliyorum.Ama sabırsızlandım.Sizce güzel başlangıç olmuş mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.:)

Eklentiler

• 06062012406.jpg
    06062012406.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 777
  • CIMG6312.jpg
    CIMG6312.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 728
Son düzenleme:
1,5 Ay oldu body'e başlayalı evet sormak için çok erken 6 aylık çalışmadan önce sonuç alamam biliyorum.Ama sabırsızlandım.Sizce güzel başlangıç olmuş mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.:)

Buna cevap verebilmek için başlamadan önceki halini de koysan iyi olurdu.Sabırlı olursan istediğin sonuçlara ulaşırsın.

Buna cevap verebilmek için başlamadan önceki halini de koysan iyi olurdu.Sabırlı olursan istediğin sonuçlara ulaşırsın.

Evet.Şimdi akıl edebildim.Teşekkür ederim.:)

Karın bolgende kı yağlar azalmış gibime geldi, birde kılları alman ıyı olmus.. Seninde dedıgın gıbı 1.5 ay çok erken bir zaman. Bu fotolar bir yerde kalsın ve 2-3 ay sonra tekrar yorumlayalım :)

Başlangıc olarak ıyı bence

Karın bolgende kı yağlar azalmış gibime geldi, birde kılları alman ıyı olmus.. Seninde dedıgın gıbı 1.5 ay çok erken bir zaman. Bu fotolar bir yerde kalsın ve 2-3 ay sonra tekrar yorumlayalım :)

Başlangıc olarak ıyı bence

Evet karın bölgem baya bi rahatladı :) Desteğiniz için teşekkür ederim.

Göbek baya erimiş :) merak ettim başlarken kaç kiloydunuz şuanda kaç kilosunuz ?

Evet baya eridi . Ağır bir tempo ile 3 haftalık çalışma sonucu 7 kilo verdim. Şuan 70 Kilo ile devam ediyorum.Teşekkürler :)

bench_O 2.Ay sonu 3.Ay'a giriş.

Eklentiler

• deniz.jpg
    deniz.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 434
Sırtı göstermeyi unuttumm :) duh

Eklentiler

• 00.jpg
    00.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 346
Gayet güzel bir gelişim olmuş, tebrikler...
Kıllar gitmiş, göbek epey bir erimiş; yani başarılı gidiyorsun.. :)

Back
Yukarı